dm 5620s moottoriasennuskokemukset ja kysymykset

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

chaoscreator

Valvoja
Sijainti
Kemiönsaari
dm 5620s moottoriasennuskokemukset ja kysymykset

jatketaan tässä tuota edellistä dm 5620s aihetta.
Viritin DM 5620s ja koneessa tullessa ollut image mikä lie versio en ole vielä keksinyt mistä sen löytää.
Eli nyt on superjaska ja 100 cm peili paikallaan ja taitaa tuo peili nyt olla aika lailla kohti astraa 19,2e. Nyt olisikin sitten tarkoitus ruveta koettamaan samaan tuo moottori kohdistettua eri satelliitteihin. Tuo astran osalta ainakin dm ensimmäinen oletustransponderi antaa signaalinvahvuudeksi 81% tosin muut oletustransponderit vain alle 60% luokkaa??. Sateliittimittari heittää täydet dbu:t lautasen luona maksimi dbu heikennyksellä.
Kanavahaulla löytyi alkuun 100 tv kanavaa ei taida toi transponderilista kovin täydellinen olla tai sitten mun suuntaus vaatii vielä ronkkimista ja roikkumista katon harjalla.
No yritin tuossa avata Tango Tv:n joka on FTA kanava. Ääni tuli mutta kuvaa ei mikähän tossa? Tämä nyt näin 20 sekunnin kokemuksella kanavien katselusta nyt tosin otan pikku breikin ja katson vähän maratonia, jatkan tuota tsekkaamista sen jälkeen uusiksi.

Pari kysymystä näin alkuun:
1. tuosta sat-digin moottoriasennusohjeesta joka on oikein hyvä. Siinä on tuo ohje ja kuva astran osalta suuntauksesta (lähimpänä etelää) ja että hanko kohdalla ajetaan moottori 4,2 astetta länteen ennen kohdistusta. oma logiikka nyt sanoo että ajetaan lättyä sen verran osoiittamaan kohti länttä ennen kun kohdistetaan astraan. Olenko oikeassa? Tuo kuva kerta herättää kysymyksiä taitaa olla Stabin moottori (kuva otettu yläpinnasta) koska moteckissa ja superjaskassa toi kuva viittaisi siihen että lättyä suunnattaisi 4,2 itää kohti (olisi alta otettu kuva).
2. mites te olette ton sateliittien etsinnän tehneet kun moottori ei ole usals-yhteensopiva. Valitsetteko sateliitin ja mieleisen transponderin ja sitten rupeatte ajamaan impulssi kerralla kohti sitä manuaalisesti?
 

Vkeys

Huoltovalikon jäsen
Sinun tulee rekisteröityä nähdäksesi muutakin kuin ensimmäisen viestin sisältö.
 
Takaisin
Ylös