dm 5620s ja ngrab

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

chaoscreator

Valvoja
Sijainti
Kemiönsaari
dm 5620s ja ngrab

toimii mukavasti hydra olympian kautta näin kahden kokeilutallennuksen jälkeen a´30 sekunttia / pätkä!!

Tosin noista windows ngrab asetuksien optimaalisuudesta ent tiedä mitä tulee:

Video einstellugnen rate control modeen en ole varma jätin oletuksen 2pass vbr ja motion search precision pistin normal.

Asensin Tmpgenc mpeg-encoderiksi. nää kummatkin mahdolliset eli Tmpgenc ja Cinema craft encoder ovat vain määräajan toimivia tää Tmpgenc toimii 30 pv kun toi cinema craft on kai trial.

Onko noissa väliä käyttääkö wingrabenginessa tuota program stream filea vai audio und video pes filea? Kummatkin toimiii mutta kumpi on käytännöllisempi?

Toi split gröse datei jossa voi tuossa stream filea käyttäessä määritellä Mb koon (max 3999 Mb), Tarkoittaako toi valittu Mb määrä sen kuinka isoiksi paloiksi softa nauhoitettavan paloittelee riippuen streamin koosta? Mitä tuossa kannattaisi käyttää?

Tuota Mpeg encoding einstellungenin alla oleva grundeinstellungen kohta jossa määritellään ausgabe verzeichnis. Mitä tällä ajetaan takaa pistin tuohon saman kuin dateisystem einstellungen / Grab pfad kohtaan.Meni tuossa hetkinen ohjetta saksaksi lukiessa ja noita lisäohjelmia asentaessa sekä windows ngrabin asetuksia rukatessa. no sitten en tahtonut saada aluksi toimimaan sinisen napina alta pluginsista löytyvän ngrab recordingin kautta (expert-asetuksiin pistin Ngrab asetuksiin server ip:ksi ton pc:n ip:n en palvelun tarjoajan) no sitten rupesin katsomaan palomuurin logeja ja yhteydet oli blokattu. No hokasin että oli tullut jätettyä toi alkuun dremille annettu ip siksi jolla on oikeudet yhteyksiin. En ollut muistanut vaihtaa tuota täksi uudeksi 99 loppuiseksi ip:ksi. No kun se tuli tehtyä niin voila homma toimii. Nyt pitääkin sitten selvittää miten noi tallennukset saa siirettyä järkevästi dvd:lle ja mahdollisesti pakata Divx:ksi. Se onkin taas sitten uuden opettelun aihe.
 
Ylös