Disney XD-kanava starttaa 12. syyskuuta

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

ankkanator

Huoltovalikon jäsen
Sijainti
saimaa
Disney XD-kanava starttaa 12. syyskuuta

Suomen ensimmäinen 6–14-vuotiaille pojille suunnattu Disney XD -tv-kanava aloittaa toimintansa lauantaina 12. syyskuuta 2009. Kanavalla nähdään myös ohjelmia tytöille.

Mainoksia sisältävällä Disney XD -kanavalla nähdään debyytti kanavan omasta Aaron Stone -seikkailusarjasta. Siinä teinipoika ja pelaajanörtti Charlie Landers alkaa elää online-pelihahmonsa elämää ja taistella rikollisuutta vastaan. Sarja on rikkonut katsojaennätyksiä niin Yhdysvalloissa kuin Ranskassa.


Kanavan lanseerauksen yhteydessä starttaavat myös odotetut Disneyn hittisarjat Finias ja Ferb ja Zackin ja Codyn viiden tähden elämää. Lanseerausviikonloppuna nähdään lisäksi koko perheen blockbuster-elokuvia, kuten Rottatuille, Pirates of the Caribbean: Mustan helmen kirous ja musikaalielokuva Jump In.

Disney XD on myös Marvelin uusien tietokoneanimaatiosarjojen koti. Kanavalla nähdään Iron Man: Armoured Adventures, komediasarja Kid vs Kat ja kansainväliseksi ilmiöksi muodostunut Pokémon DP:Battle Dimension.


- Pojat ovat tyttöjen lailla kriittisiä viihdesisältöjen suhteen. He samaistuvat mielellään monipuolisiin hahmoihin, jotka ovat fiksuja, epäitsekkäitä, päättäväisiä ja rohkeita, mutta eivät kuitenkaan täydellisiä. Disney XD -kanava tarjoaa tarinoita ja tällaisia hahmoja useissa eri muodoissa, kuten sarjoina, animaatioina, elokuvina ja urheiluohjelmina – positiiviset saavutukset ovat niiden keskiössä, Disney Channel Scandinavian johtaja Casper Bjørner toteaa.Lähde: Disney Channel / Lime24.fi
 
Ylös