Digitelevisiota autoon - Dibcom tiedottaa

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

ankkanator

Huoltovalikon jäsen
Sijainti
saimaa
Digitelevisiota autoon - Dibcom tiedottaa

Mobiili-tv:n pioneeri Dibcom kertoo, että italialainen MTC Multiconn s.r.l. on ensimmäisenä ottanut käyttöön Dibcomin diversity-4 -tekniikan digitv-autovastaanottimeensa.

Digitv-signaalin vastaanottaminen autossa, kovassa vauhdissa, on haasteellista ja tasaisen tarkan kuvanlaadun takaaminen edellyttää edistyksellistä teknologiaa. Saavuttaakseen parhaat tulokset vaativimmissa olosuhteissa, Dibcom on kehittänyt tekniikan, jonka avulla kahdesta tai useammasta antennista saapuvat digitaaliset tv-signaalit voidaan yhdistää.

Multiconn on ensimmäisenä yrityksenä lanseerannut autoon suoraan asennettavan digitv-vastaanottimen, joka käyttää diversity-4 -tekniikkaa. Antennit, jotka asennetaan auton neljään vastakkaiseen ikkunaan toimivat Dibcomin DiB7070-M sirujen kanssa, joihin on integroitu VHF-UHF-viritin ja DVB-T/H-demodulaattori.

Dibcomin piireillä voidaan automaattisesti paikantaa ja ylläpitää vahvimman alueelta löytyvän tv-signaalin. Laitteen ohjelmisto on myös käyttäjäystävällinen, sillä kun auto on peittoalueen ulkopuolella, ei uusia ohjelmia tarvitse hakea manuaalisesti vaan tv-ohjelmalista päivittyy automaattisesti reaaliajassa päivän aikana.

Multiconnin DAS-järjestelmä on esillä IBC-messuilla Amsterdamissa, jotka alkavat ensi viikon perjantaina.


lähde : Prosessori
 

Mikko-vaari

Huoltovalikon jäsen
Sijainti
Espoo
Laitteisto
Sony KD-49XD8305; Wave Frontier 90; VU+ Solo SE
Sinun tulee rekisteröityä nähdäksesi sivuston sisältöä.
 

pmantynen

Huoltovalikon jäsen
Sijainti
Forssa
Laitteisto
Vu+ Duo (sat), Vu+ Solo2 (sat) + 2x Sundtek USB, lautaset: T90, Gibertini 150 (polarmount), Gibertini 100 (diseqc-moottori)
Sinun tulee rekisteröityä nähdäksesi sivuston sisältöä.
 
Ylös