Digiboxien ohjelmistopäivitys

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi
Status
Viestiketju on suljettu, uusia vastauksia ei voi lisätä.

pipox

Rekisteröimätön kävijä
Digiboxien ohjelmistopäivitys

Tämä on yleismailmallinen ohje, joka merkillä on hieman toisistaan poikeeavat temput, mitä pitää tehdä päivityksen yhteydessä.

1. Älä hätäile. Digiboxit ovat joskus ärsyttävän hitaita. Kun laitat laitteet etsimään päivitystä saattaa se etsiä päivitystä 5-20 min.

2. Älä hätäile, kun laite lopulta ilmoittaa löytäneensä sopivan ohjelmiston ja aloittaa lataamisen. Joskus ruudulla/näytössä juoksee numeroita joissakin laitteissa ei näytä olevan mitään elonmerkkiä latauksen aikana. Tämä saattaa kestää 5-15 min

3. Älä hätäile. Kun laite on ladannut päivityksen kokonaan, alkaa se ohjelmoimaan sitä flash muistiin. Tässä vaiheessa ei missään tapauksessa saa katkaista virtoja. Tämä saattaa kestää 5-15 min

4. Älä hätäile. Kun laite ilmoittaa että kaikki on valmista, voit vasta katkaista virrat kaukosäätimellä tai muulla oheessa mainitulla tavalla. Monet laitteet päivittävät kanavatietoja ohjelmistopäivityksen jälkeen.

5. Jos jokin ominaisuus ei toimi päivityksen jälkeen, esim. tekstitys, tee tehdasasetuksien palautus käyttöohjeen mukaisesti.
 
Status
Viestiketju on suljettu, uusia vastauksia ei voi lisätä.
Ylös