Digiboksit vielä heppoisia vehkeitä ...

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

tatu

Huoltovalikon jäsen
Digiboksit vielä heppoisia vehkeitä ...

Joitakin ohjelmia voi katsella nopeutettuna, jos on hyvä toistin. Seuraavassa pari esimerkkiä.

Jvc:llä on videonauhuri, jollaa voi katsella elokuvaa 1.5 kertaisella nopeudella niin, että kuva ja ääni toistuu häiriöttömästi (jokainen sana toistuu). Lisäksi kuva toistuu häiriöttömösti 2, 3 , 5 ja 9 nopeudella. Panasonicilla on kovalevytallennin, jossa on 1.3 kertainen häiriötön äänitoistonopeus ja 3, 10, 30, 60 ja 100 kertaiset kuvatoistonopeudet. Suuri toistonopeus on kätevä, kun hakee tallenteesta jotain tiettyä kohtaa.

Ongelma on, mistä saisi dvb-t kovalevyvirittimen, joka pystyisi samaan. Panasonicilla on saksassa kovalevytallenin digiviritiimellä, mutta se ei toimi yle:n lähetyksillä. Topfieldiä kokeilin ja ei toiminut ylen teksteillä. 2x nopeudella kuva toistuu, mutta teksti ei toistu; sama myös 3 ja 6x nopeudella. Lisäksi Toppyssa ei ole suuria nopeuksia. Nopeutettua äänitoistoa ei tienkään ole. Eli testivoittaja on aika heikko pikatoistopuolella.

Muista laitteista ei kokemusta. Eli onko olemassa laite, joka pystyisi samaan, kuin hyväksi todetut analogiatallentimet.

Suuri plussa olisi se, että teksti-tv tekstitys toistuisi 2x nopudella. Esim ylen tv-uutiset teksitetään, jolloin tekstityksellä voisi uutiset katsoa puolessa ajasssa. Jos ajaa digiboxin tekstitetyn lähetteen kuvanauhurille, niin sitten onnistuu. Mutta että yhdellä vehkeellä kaikki tämä.
 

PNP

Valvoja
Sijainti
Turku
Laitteisto
VU+ Ultimo 4K, Duo4k, Samsung 4k 65", AppleTV
Sinun tulee rekisteröityä nähdäksesi sivuston sisältöä.
 
Ylös