Deep Standby yön ajaksi

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

jukkas

Huoltovalikon jäsen
Deep Standby yön ajaksi

Käytössä on tällä hetkellä Gemini2 3.30, joka on Suomipoeka-pluginilla terästettynä käytettävyydeltään tähän asti kokeilemistani kokonaisuutena paras Gemini2-versio.

En ole kuitenkaan vielä löytänyt siihen toimivaa pluginia, jolla vehkeen saisi syvään nukkumatilaan yön ajaksi ja heräteltyä jälleen standby-tilaan sitten kun tarvitsee. elektro 2.1 aiheutti joka kerta blue screenin, elektro 2.2 asentuu mutta laite ei mene deep standby-tilaan vaikka asetus on tehty, ja elektro 3.0 (tai sen ajastinlistaan lisäämät ajastimet) herättää laitteen johonkin erikoiseen tilaan, jossa DVB-palvelut eivät ole käytössä (siis esim. ajastettu tallennus ei onnistu) ja josta pääsee eteenpäin ainoastaan käynnistämällä Gemini2:n uudelleen. startuptostandby-plugin taas osaa pelkästään asettaa laitteen standby-tilaan käynnistyessä, aktiivitilaan sen saa painamalla kaukosäätimen virtanäppäintä kahdesti ja tämän lisäksi vielä mykistys-näppäin, jotta äänet saa scartista ulos.

elektro 2.2 muuten toimii Gemini 3.50:ssä täydellisesti (elektro 2.1, elektro 3.0 ja startuptostandby kuten yllä) mutta omat saatika vaimon hermot ei kestä 3.50:n tallenteiden tekstitykseen liittyviä erikoisuuksia.
 
Ylös