DB 7000s ja omituisuudet ...

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi
DB 7000s ja omituisuudet ...

Joo..

Tuolla toisaalla jotkut ihmettelevät Gsub tekstiyssoftan aiheuttamia ongelmia. Tämä on kohtalaisen yleinen juttu noiden pluginien kansa ja samoin myöskin uusimpien skinien kanssa.
Kuka tahansa voi testailla skini jutun esim viimeisellä DaVincilla; Laitakaapa "ainimoitu" skini käyttöön, ja kas ette juuri onnistukaan lataamaan download serveriltä uusia plugineja tms... Käytännössä Davinci näyttäisi tuoltaosin hyytyvän mikäli jotain muuta kuin megalight on käytössä.
Saman muuten tekee Gsub lähes joka imagelle, myöskään yhteydet cardshareen eivät ole kovinkaan varmoja Gsubin ollessa päällä. Tältäosin olen itse heivannut koko Gsubin mäkeen ja tarvittaessa (eli todella harvoin) käynnistän Bullzin... jopa Bullz hidastaa jonkunverran yhteyksien syntymistä. Jostain syystä time out tulee vastaan noilla plugin download jutuilla nopeammin kuin softCAMeilla/emuilla. Periaatteessahan CAMit yrittävät yhteyttä uudestaan jos yhteyttä ei synny tai jos se katkeaa..
En tiedä onko tämä prossun tehosta kiinni, vai siitä että käyttömuisti putoaa noilla plugineilla/skineiila melkoisen pieneksi... toki prossutehoakin vaaditaan enemmän...
Eli nauhoitustilanteessa jättäisin kaikki pluginit pois ja yrittäisin melkoisen (mahdollisimman) kevyellä softakokoonpanolla.

Kokeiluni mukaan Davinci saa yhteyden download palvelimeen joka kerta, mikäli yhtään ylimääräistä pluginia ei ole käytössä ja skinina on megalight..

Eli tämä vihjeenä erilaisia ongelmatilanteita setviville käyttäjille: Tappakaa pluginit (ajossaolevat) ja käyttäkää niin kevyttä skinia kuin mahdollista..
 

PNP

Valvoja
Sijainti
Turku
Laitteisto
VU+ Ultimo 4K, Duo4k, Samsung 4k 65", AppleTV
Sinun tulee rekisteröityä nähdäksesi sivuston sisältöä.
 

Raitsa

Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
Sijainti
Turku
Laitteisto
Nvidia Shield + Synology NAS DS218+ LG B6 OLED 55" + Genelec
Sinun tulee rekisteröityä nähdäksesi sivuston sisältöä.
 

jpkokko

Huoltovalikon jäsen
Sijainti
Hollola
Laitteisto
Samsung UE55D8000 55" + LibreElec + Intel NUC-DN2820, nVidia Shield, Vu+ Solo4k & 1x 120cm motor dish + 1x 90cm2lnb, Vu+ Ultimo
Sinun tulee rekisteröityä nähdäksesi sivuston sisältöä.
 
Ylös