Canalin kanavat katosivat

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

huppe

Huoltovalikon jäsen
Canalin kanavat katosivat

Kaverilla lakkasi tuo perus Combo HD poksi toimimasta (ei tallentava). Vain subtv näkyy. On koiteltu viritellä kanavia, vaihdella transponderin asetuksia jne, ei vain ota toimiakseen. Discoverystä näkyy esim. HD mutta ei tavallinen. Suomen kanavat eivät näy muilta osin kuin Subtv ja Nelonen HD (kuva nykii) ja JIM. "hakutaajuutta ei löydy". Sitten kun laittaa väkisin nuo vanhat asetukset (12054, 28000, Horizontal) niin hakutaajuus löytyy (taso ok) mutta kanavia löytyy kanavahaussa 0kpl. Lautasena 110cm ja ei ole aiemmin mitään ongelmia ollut.
Tuolta on noita asetuksia katseltu mutta tuntuu toivottomalta:
http://www.telenorsbc.com/templates/Page.aspx?id=401

Tarkennan vielä että uusilla asetuksilla: 11434, 24500, Vertical ei siis löydy signaalia lainkaan. Takuukin tietenkin jo loppu ja kortti paritettu. Lienee ainoa vaihtoehto tehdä uusi 2 vuoden soppari Canalin kanssa tai olla ilman ja maksaa tämä soppari loppuun ilman kanavia?

Vai olisko mahdollista että tuo kortti toimisi vaikkapa jonkin Humaxin tallentavan poksin kanssa? Voisi heittää seinään tuon Canalin laitoksen.
 

pmantynen

Tuki-jäsen
Tuki-jäsen
Sijainti
Forssa
Laitteisto
Vu+ Duo (sat), Vu+ Solo2 (sat) + 2x Sundtek USB + Amiko Viper 4k Combo, lautaset: Gibertini 150 (polarmount), Gibertini 100 (diseqc-moottori)
Sinun tulee rekisteröityä nähdäksesi sivuston sisältöä.
 
Ylös