Canalin kanavapaketista ja vähän kortistakin

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

Hexi

Huoltovalikon jäsen
Canalin kanavapaketista ja vähän kortistakin

Mulla on ollut Canal digitalin/Filmnetin jokin kanavapaketti yhtäjaksoisesti varmaan kymmenkunta vuotta, ja nyt syyskuussa päätin lopettaa total paketin joka mulla oli.

No jonkin ajan kuluttua asiakaspalvelusta soitettiin ja kysyttiin oliko irtisanomisen syynä ohjelmatarjonta vai hintapolitiikka, johon minä totesin että elokuvia ei tule juuri katsottua ja pelkät urheilukanvat jotka "saa" 27 euroilla kuussa on liikaa, vaikka juuri nuo lätkät ym. kiinnostaisi.

Silloinpa myyjä tarjosi mulle nuo kaksi sport kanavaa maanpäälliseen digiverkkoon 19 euroa kuussa, ja minä lankesin koska
tuollaista "tarjoustahan" ei löydy canalin sivuilta.


Tämä myyjä asiakaspalvelusta sitten lupasi lähettää mulle uuden kortin koska, sateliittipuolen kortti e i t o i m i maanpäällisessä verkossa.

Mietin siinä puhelun loputtua että taas saivat minut houkuteltua tilaamaan ja kun mulla on jo toi MTV:een plussa kortti, jota smartwi jakaa kolmelle eri laitteelle ansiokkaasti, niin tulee hankalaksi eri korttien kesken.

Sitten muistin että canalin kanavathan saa tuolle MTV:een plussa kortille ja silloin ei tarvitse maksaa kuin yhdelle tarjoajalle vuotuista korttimaksua.
Soitin canalin asiaspalveluun ja muutaman tunnin kuluttua Sport1 ja Sport 2 näkyivätkin tuolla plustv.een kortilla.

Eihän se tieto että kanavat on yhdistetty plustv:een kortille eteenpäin mennyt, vaan mulle tuli tuo canalin omakin kortti postissa.
Minä niitten höpinöitä uskonut eri korteista sateliitti/maanpäällisille kanaville (enkä kohta kortin naittamiseenkaan) vaan tungin sen sateliittivirittimeen jolloin kaikki canalin kanavat aukesi muutamaa hd kanavaa lukuunottamatta.

Niin, siis kirjoituksen pointti on se, että kanavapaketit hinnoitellaan näemmä tapauskohtaisesti sekä se,että maanpäälliseen verkkoon tarkoitettu kortti päivittyi noiden ilmaiskatseluiden jälkeen urheilukanavien osalta sateliitista ilman ongelmia.

Täytyy vaan nyt ilmoittaa niille, että eivät päivitä sitä enää jolloin ei tarvitse maksaa sitä korttimaksua.
 

Y

Huoltovalikon jäsen
Sinun tulee rekisteröityä nähdäksesi sivuston sisältöä.
 

maraarni

Huoltovalikon jäsen
Sijainti
Salo
Laitteisto
2.4m Aerial, Invacom syötto&quad lnb, Titanium ASC1
95cm Nokia, Inverto Unicable II , DiSEqC 1.2 motor
DM 7080HD, Vu+ Solo4k
Tvheadend backend srv(OctopusNET 4xDVB-T2, 2x E290 DVB-T2, enigma2 source)
DVBLink for Dreambox
Master of all is Kodi
Sinun tulee rekisteröityä nähdäksesi sivuston sisältöä.
 
Ylös