Canal Plussan digiboxista

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

brookster

Huoltovalikon jäsen
Sijainti
Hyvinkää city
Canal Plussan digiboxista

Eli jep.

Postipoju toi tänään Canalin digiboxin kotiovelle. Ei muutakuin lukemaan käyttöohjeet (oho) ja asentamaan. Kaikki sujui kuin leikki, kaikki kanavat löytyi. Kanavien haun aikana tosin Signaalin vahvuus oli n. 90-100%, mutta laatu ei ylittänyt kertaakaan yli 10%. Kuitenkin löytyneet kanavat näkyivät häiriöittä.

Toisella boxilla (sonyn karvalakki) Signaalin vahvuus ja laatu molemmat tapissa, eli hyvät.

Siis, kanavat löytyivät loistavasti, kaikissa mitä mainioin kuva. Sen jälkeen 5 minuuttia ja miltään kanavalta ei löytynyt edes signaalia. Eli en kerennyt edes odottelemaan kortin päivittymistä jotta canalplussan kanavat olisivat näkyneet.

Resetoin laitteen valikoiden kautta, ja kokeilin etsiä kanavat uudelleen. Eipä löytynyt mitään. Laitoin virrat pois, otin töpselin seinästä, laitoin viiden minuutin jälkeen töpselin seinään ja digiboxi päälle. Kanavanetsintä onnistui taas, laatu näytti alle 10%, mutta silti kuva joka kanavalla oli erinomainen. Mutta taas noin viiden minuutin jälkeen hävisi kuva ja joka kanavalla lukee ei signaalia. Jokaisen kanavan kohdalla infopalkissa oikeassa alareunassa oleva infopalkki näytti ennen "ei signaalia" tapahtumaa täyttä, mutta "ei signaali" tapahtuman jälkeen palkki romahti alas.

Soitto asiakaspalveluun, ja sieltä tuli litanjat "ethän ole koskenut antennijohtoon jne.." En ollut ja ei keksinyt mitään syytä mistä moinen voisi johtua. Lupasi lähettää uuden boxin, mutta varoitteli että ainakin pari viikkoa menee.

Olisiko jollain kokemuksia samanlaisesta "viasta". Onko kyseessä vika vai teinkö jotain väärin? Onko vika boxissa vai antennisysteemissä? Kuitenkin normaalikanavat näkyvät Sonyn tavis digiboxilla lähes moitteettomasti. Neuvokaa viisaat.
 

Charlie

Huoltovalikon jäsen
Sijainti
Espoo
Sinun tulee rekisteröityä nähdäksesi muutakin kuin ensimmäisen viestin sisältö.
 

Raitsa

Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
Sijainti
Turku
Laitteisto
3 * Nvidia Shield + Synology NAS DS218+ LG 77CX6LA + Genelec + RasPi/rAudio + Adam T5V + T7V + T10S - ArcoLinux
Sinun tulee rekisteröityä nähdäksesi muutakin kuin ensimmäisen viestin sisältö.
 
Takaisin
Ylös