CANAL+ on toukokuun alusta viisi uutta kanavaa

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

satdigi

Huoltovalikon jäsen
CANAL+ on toukokuun alusta viisi uutta kanavaa. Pääkanava CANAL+ esittää viimeisimmät elokuvat, urheiluottelut ja tv-sarjat. Yhteensä neljä elokuvakanavaa takaa sen, että katsoja voi jokainen tasatunti valita uuden elokuvan. Uudella C MORE FILM -kanavalla esitetään suosikkielokuvia viimeisten 30 vuoden ajalta. Urheilufanit saavat kokonaan uuden urheilukanavan CANAL+ SPORTin, jossa esitetään enemmän otteluita ja urheilua - yhteensä tuplasti enemmän otteluita kuin aiemmin. CANAL+ -kanavien hinta ei nouse kanavien määrän kasvaessa. Maanpäällisessä digiverkossa näkyvät CANAL+, CANAL+ FILM 1 ja CANAL+ FILM 2 -kanavat. Satelliitti- ja kaapelijakelun piirissä olevilla asiakkailla näkyvät kaikki viisi uutta kanavaa.


Pääkanavalla esitetään joka kuukausi vähintään 25 ensi-iltaelokuvaa. Alkamisaika on kello 21.00. Toukokuu alkaa elokuvalla Taru sormusten herrasta: Kaksi tornia, joka esitetään heti trilogian ensimmäisen osan Taru sormusten herrasta jälkeen. CANAL+-kanava tuo ruutuun myös Englannin Valioliigan, NHL:n ja Serie A:n otteluita. Uusimmat tv-sarjat ovat ensi-illassa CANAL+:lla keskiviikkoisin aina kello 21.00. Tuolloin esitetään uusimmat jaksot kolmesta suosikkisarjasta. Toukokuun ohjelmistossa on uusimmat jaksot sarjoista Jäitä hattuun ja Monk.


CANAL+ FILM 1 on puhdas elokuvakanava, joka mahdollistaa useampia katselukertoja elokuville, jotka ovat olleet ensi-illassa CANAL+:lla. Parhaaseen katseluaikaan esitetään elokuvia joka toinen tunti: kello 20.00, 22.00 ja 24.00. CANAL+:lla ensi-illassa ollut elokuva tai sarja uusitaan kello 24.00 samana päivänä CANAL+ FILM 1 -kanavalla.


Elokuvien alkamisajat CANAL+ FILM 2 -kanavalla täydentävät CANAL+ FILM 1 -kanavan tarjontaa. Elokuvat alkavat kello 21.00 ja 23.00. CANAL+ FILM 2 takaa aidon elokuvanautinnon, sillä useita elokuvia esitetään 16:9-kuvaformaatissa ja uudella äänistandardilla Dolby Digital 5.1. CANAL+ FILM 2 -kanavalla esitetään edellisenä päivänä ensi-iltansa saaneet elokuvat ja sarjat kello 21.00.


C MORE FILM Täysin uusi elokuvakanava on todellisten elokuvanystävien kanava. Ohjelmisto koostuu 1970-, 80- ja 90-lukujen suosikkielokuvista. Kello 22.00 alkavat ensi-illassa elokuvat, kuten "Love Story", "French Connection", "Kuoleman kentät", "Maratoonari", "Chinatown", "Hotelli Firenzessä", "The Mission" ja "Onni".


Uuden urheilukanavan ansiosta esitettävien otteluiden määrä tuplaantuu aiempaan verrattuna. CANAL+ SPORT esittää yksinoikeudella Suomessa Englannin Valioliigan, NHL:n, Italian Serie A:n, Allsvenskanin, Elitserienin ja Norjan Tippeligaenin otteluita suorana lähetyksenä, jälkilähetyksenä ja uusintana. CANAL+ SPORT tarjoaa tulevaisuudessa myös uutuuslajeja, kuten moottoriurheilu, nyrkkeily ja golf.
 
Ylös