CANAL+:n kaikkien aikojen futiskattauksessa vuorossa euro-otteluiden avaukset

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

ankkanator

Huoltovalikon jäsen
Sijainti
saimaa
CANAL+:n kaikkien aikojen futiskattauksessa vuorossa euro-otteluiden avaukset

Jalkapallotarjontaansa voimakkaasti vahvistanut CANAL+ aloittaa ensi viikolla UEFA Champions Leaguen ja UEFA Europa Leaguen lohkovaiheen ottelutelevisioinnit.

Keskiviikkona 16.9. Mestarien liigan ottelussa kohtaavat Inter ja hallitseva mestari Barcelona. Torstaina 17.9. ammutaan lähtölaukaus UEFA Cupin korvanneelle Eurooppa liigalle. CANAL+ on mukana molemmissa sarjoissa aina toukokuussa pelattaviin loppuotteluihin saakka.

Euroopan kovimpien seurajoukkueiden liigat, UEFA Champions League (Mestarien liiga) ja UEFA Europa League (Eurooppa-liiga), ovat nyt edenneet karsinnoista lohkovaiheeseen. Lohkovaiheessa Mestarien liigassa on mukana 32 joukkuetta ja Eurooppa-liigassa 48 joukkuetta. Kolmivuotisen tv-sopimuksen Mestarien liigasta ja Eurooppa-liigasta tehnyt CANAL+ seuraa molempien liigojen otteluita aina kauden huipentaviin loppuotteluihin saakka. Molempien liigojen lähetyksiä selostavat ja analysoivat maan johtavat jalkapalloasiantuntijat.

Mestarien liiga -kausi käynnistyy CANAL+:lla Italian ja Espanjan mestareiden kohtaamisella. Interin ja Barcelonan kamppailuun tuo lisävivahteen viime kauden jälkeen seuroja vaihtaneet hyökkääjät, Interistä Barcaan siirtynyt Zlatan Ibrahimovic ja toiseen suuntaan liikkunut Samuel Eto'o. Torstaina käynnistyvän Eurooppa-liigan avausottelussa Markus Heikkisen Rapid Wien saa vieraakseen Hamburger SV:n. Ilta jatkuu Englannissa Evertonin ja AEK Ateenan välisellä ottelulla.


UEFA Champions League CANAL+:lla

CANAL+ valitsee ensimmäisenä televisioitavan ottelun Mestarien Liigan keskiviikon kierrokselta. Klo 21.00 käynnistyvän lähetyksen aikana käydään läpi kaikki viikon kierroksen tapahtumat. Ennen ottelua pureudutaan tiistain peleihin ja ottelun jälkeen nähdään maalit ja tärkeimmät tapahtumat keskiviikon kamppailuista. Mestarien liigan ottelulähetyksiin tuo väriä parivaljakko Matti Eve ja Pasi Rautiainen, jotka tarjoavat katsojille kiihkeää ja asiantuntevaa analyysiä huippujalkapallosta. Suoria otteluita kertyy karsinnat ja UEFA Super Cup mukaan luettuna karsinnoista finaaliin yhteensä 18 kauden aikana. Kanavan ohjelmistoon kuuluu myös lauantaisin esitettävä UEFA Champions League -makasiiniohjelma.


UEFA Europa League CANAL+:lla

Perinteinen UEFA Cup uudistui perusteellisesti ja on nyt nimeltään UEFA Europa League. Eurooppa-liigan pelipäivä on pääsääntöisesti Mestarien liigan jälkeinen torstai. CANAL+ televisioi Eurooppa-liigan ottelut yksinoikeudella ja tarjoaa jokaiselta kierrokselta kaksi suoraa ottelua alkaen klo 20.00 ja 22.05. Ottelustudio käynnistyy klo 19.40. Illan aikana seurataan tiiviisti myös kierroksen muiden kamppailuiden tapahtumia. Keskustelua johtaa Tuomas Tahvanainen ja asiantuntijana on Keith "Keke" Armstrong. Suoria otteluita on luvassa kauden aikana lohkovaiheesta finaaliin 29 kauden aikana.

Mestareiden liigan ja Eurooppa-liigan otteluita selostavat Mikko Innanen, Tuomas Virkkunen ja Juha Taivainen.

Kaikki ottelut on katsottavissa myös CANAL+:n Web-tv:n kautta.

Tulevat UEFA Champions Leaguen ja UEFA Europa Leaguen tv-lähetykset:

UEFA Champions League
Ke 16.9. F.C. Inter - FC Barcelona
CANAL+ Sport 1, klo 21.00

UEFA Europa League
To 17.9. Rapid Wien - Hamburger SV
CANAL+ Sport 1, klo 19.45

Everton - AEK Athens
CANAL+ Sport 1, klo 22.05


lähde : MTV3.fi
 
Ylös