Canal Digitalilta kaksi hd-kanavapakettia myyntiin satelliitin kautta

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

ankkanator

Huoltovalikon jäsen
Sijainti
saimaa
Canal Digitalilta kaksi hd-kanavapakettia myyntiin satelliitin kautta

Maksu-TV-operaattori Canal Digital on tuotteistanut kaksi teräväpiirto- eli hd-kanavapakettia suomalaisille katsojille, jotka voivat valita makunsa mukaan viiden kanavan PerheHD-kanavapaketin tai kuuden kanavan ViihdeHD-kanavapaketin. Kanavat tulevat satelliitin kautta.

Hd-kanavapaketteihin sisältyy myös kotimaisten digikanavien lisäksi kymmeniä kansainvälisiä maksuTV-kanavia. Samalla katsoja saa HD-Combo-digiboksin veloituksetta omakseen.

Canal Digital aloitti hdtv-kanavien välittämisen Suomeen ensimmäisenä jo vuonna 2005.

PerheHD-kanavapakettiin kuuluu viisi kanavaa eli DiscoveryHD, VoomHD, National GeographicHD, History ChannelHD ja SilverHD. ViihdeHD -pakettiin kuuluu lisäksi CANAL+ FilmHD -kanava. Kotimaisten YLEn, MTV3:n, SubTV:n, Jimin ja Nelosen lisäksi PerheHD-pakettiin kuuluu yli 30 kansainvälistä TV-kanavaa, kuten elokuva-, urheilu-, uutis-, dokumentti-, viihde- ja lastenkanavia, ViihdeHD-paketin kansainvälisten TV-kanavien määrä on lähes 50.

- Lähes kaikki Suomessa myytävät vastaanottimet ovat jo teräväpiirto eli hd-valmiita televisioita. Voi hyvällä syyllä sanoa, että hd-kanavapakettiemme ja niihin sisältyvien kymmenien muiden digitaalisten maksu-TV-kanavien myötä Suomi siirtyy hdtv-aikaan, sanoo Canal Digital Finland Oy:n toimitusjohtaja Jyri Timonen.

Canal Digitalin PerheHD-paketti maksaa 35 euroa kuukaudessa ja ViihdeHD-paketti 55 euroa kuukaudessa.


lähde : digitoday
 
Ylös