Canal Digitalilla yli 300 000 asiakasta Suomessa

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

ankkanator

Huoltovalikon jäsen
Sijainti
saimaa
Canal Digitalilla yli 300 000 asiakasta Suomessa

Maksu-TV-operaattori Canal Digital Finland on ylittänyt 300 000 asiakkaan rajan Suomessa, yhtiö ilmoitti tänään.

Canal Digital aloitti digitaalisten satelliittitelevisiolähetysten välittämisen Suomessa jo kymmenen vuotta sitten. Yhtiön mukaan katsojat ovat ottaneet hyvin vastaan myös elokuussa markkinoille tulleen kuuden laatukanavan Parempi TV -kanavapaketin.

Canal Digital Finlandin asiakkaat voivat katsella kaikkialla Suomessa digitaalisina YLEn, MTV3:n ja Nelosen lisäksi noin 70 TV-kanavasta, jotka tarjoavat elokuvia, uutisia, dokumentteja, lastenohjelmia, viihdettä ja urheilua.

Elokuussa julkistettu suosittu Parempi TV-kanavapaketti tarjoaa antennitalouksien katsojalle kuusi TV-kanavaa eli Nelosen uusi elokuva- ja sarjakanava KinoTV, Disney Channel, Discovery Channel, Eurosport, musiikkikanava MTV sekä lasten- ja nuorten kanava Nickelodeon.

Lisäksi Canal Digital tarjoaa asiakkailleen eniten hd-kanavia Suomessa. Niitä on tällä hetkellä kuusi: CANAL+ Sport HD, CANAL+ Film HD, Discovery HD, National Geographic HD, Voom HD ja uusimpana HD-kanavana teräväpiirtoelokuvia ympäri vuorokauden esittävä Silver HD –elokuvakanava.

Canal Digitalin mukaan seitsemäs hd-kanava käynnistyy vielä tämän vuoden aikana ja ensi vuonna luvassa on lisää uusia teräväpiirtokanavia.

- 300 000 asiakkaan rajan ylittäminen osoittaa, että monipuolinen ja laadukas ohjelmatarjontamme vastaa suomalaisten vaatimuksia ja odotuksia., sanoo Canal Digital Finland Oy:n toimitusjohtaja Jyri Timonen.

– Sekä HD-kanavat että uusi Parempi TV -kanavapakettimme on otettu hyvin vastaan. ParempiTV –kanavapaketti on suunniteltu suomalaisille TV-katsojille, ja suurin osa kanavien ohjelmista on joko puhuttu tai tekstitetty suomeksi. Kanavapaketti on lisännyt suomalaiskatsojan valinnan vapautta

Canal Digitalin välittämien kanavien katsomiseen tarvitaan tavallisen TV-vastaanottimen lisäksi korttipaikallinen digiboksi. Maanpäällinen digi-TV vastaanotetaan harava-antennin kautta ja satelliittivastaanottoon tarvitaan lautasantenni. Teräväpiirtokanavien katsomiseen tarvitaan hd-digiboksi ja hd-kuvaa toistava HD Ready –televisio.
 

Mikko-vaari

Huoltovalikon jäsen
Sijainti
Espoo
Laitteisto
Sony KD-49XD8305; Wave Frontier 90; VU+ Solo SE
Sinun tulee rekisteröityä nähdäksesi sivuston sisältöä.
 
Ylös