Audiokompressoria 7025:een?

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

Micci

Huoltovalikon jäsen
Sijainti
Raisio
Laitteisto
T90 + UHF + VHF
Duo2 (T2+S2), Uno (T2)
Audiokompressoria 7025:een?

Pikaisen googletuksen perusteella ei ainakaan löytynyt tietoa, joten survaisen kepukalla jäätä ja kysäisen mahtaako täällä kenelläkään olla tietoa?

Olisi tarvetta audiokompressorille/limitterille 7025:n äänelle. Mahtaako missään olla softasellaista saatavilla ja riittäiskö boksissa yleensä vääntö sellaisen pyörittämiseen? Olen lopen kyllästynyt mainoskanavien hirveään äänentasojen vaihteluun ohjelmien ja mainosten välillä. Mainoksethan kompressoidaan lyttyyn ja maustetaan perään kunnon makeup gainilla. Kuullostaa aivan kuin ne tulisivat vähintään 10dB kovemmalla kuin itse ohjelmat.

Yksi vaihtoehto olisi ihan rautakompura boksin ja vaffin väliin, mutta tollanen "sisäänrakennettu" olisi mielestäni elegantimpi ja söisi vähemmän tilaa TV-tason hyllystä. Itellä tässä äänityskoneen räkissä 2U:n Focusrite-kompura joka ei mahdu TV-hyllyyn, enkä sitä täältä haluaisi mihinkään edes siirtää.

Ei tarvis olla kovinkaan kummoinen softakompura. Ihan vaan joku missä olisi joku day/night mode. Tietty tarkemmat säätömahdollisuudet olisivat plussaa.


-M-
 
Ylös