Aquavisionilta maailman suurin vesitiivis televisio

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

ankkanator

Huoltovalikon jäsen
Sijainti
saimaa
Aquavisionilta maailman suurin vesitiivis televisio

Kosteisiin tiloihin televisioita valmistava Aquavision on esitellyt maailman suurimman vesitiiviin LCD-television. Aquavisionin uutuus riittää vähän kookkaammankin kylpyhuoneen vastaanottimeksi, sillä laitteella on kokoa 57 tuumaa.

Tämän vesitiiviin joka kodin pakkohankinnan voi turvallisesti asentaa kylpyhuoneeseen tai esimerkiksi uima-altaaseen. Halutessaan laitteen, mallimerkinnältään AVF 57-4LCD, voi myös asentaa seinään upotettuna, jolloin se ei lainkaan erotu ympäristöstään.

AVF 57-4LCD:ssä on sekä analoginen että digitaalinen (ilmeisesti antenniverkon) viritin, ja television resoluutio on tietysti täydet 1080p (Full HD -resoluutio). Liitäntäpuolelta löytyy 2x HDMI, S-Video, SCART, komponentti, analoginen PC-liitäntä sekä RS232-portti.

RS232-porttiin saa kytkettyä Aquavisionin kosketusnäytön, jolla laitetta voi ohjata mistä käsin tahansa. Pitempien kylpyistuntojen ratoksi laitteessa on sisäänrakennettuna muutamia pelejä. Laitteen mukana tulee myös pari kaukosäädintä, joista toinen on vesitiivis.

Mikäli ajattelit jättää tämän television hankkimatta sen vuoksi, ettei peili enää mahdu kylpyhuoneesi seinälle, niin ei huolta. Virran ollessa katkaistuna laite toimii peilinä Mirrorvision-käsittelyn ansiosta.

Valitettavasti Aquavision ei ole paljastanut televisionsa hintaa. Laitetta voi kuitenkin käydä ihailemassa parhaillaan käynnissä olevilla Integrated Systems Europe -messuilla Amsterdamissa.

Messut : http://www.iseurope.org/2008/

Lähde : Afterdawn
 
Ylös