Antennijärjestelmän muutos

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

Teleman

Huoltovalikon jäsen
Sijainti
Varkaus
Antennijärjestelmän muutos

Olen nyt vähän aikaa lueskellut tätä palstaa ja täällä näyttää asiantuntemus olevan hyvin korkealla ja ajattelin nyt kysäistä teiltä, Tietäjät iänikuiset, antennijärjestelmän muutokseen liittyvistä asioista.
Eli tv-ohjelmatarjontaan tympääntyneenä on satelliittivehkeet alkaneet pikkuhiljaa kiinnostamaan. Ajattelin tehdä homman perusteellisesti (tai ainakin visio on,saas nähdä kuis äijän käy) heti alusta alkaen ja tarkoituksena olisi muuttaa omakotitalomme tv/radio-antennipistorasioilla varustettu antennijärjestelmä sellaiseksi että pistorasioista löytyisi myös sat-liitin. Talomme on kaapeli-tv-alueella. Taloon tuleva kaapeli on kytketty jaottimeen (näin olettaisin) jossa on merkinnät: Laatuantenni Oy, LAJS 2, 5-800 MHz, As=80 dB.
IN-liitännän, johon tuleva kaapeli on kytketty, lisäksi löytyy kaksi lähtöä joissa molemmissa merkinnät 4 dB ja näistä lähtee kaapelit antennirasioille.
Vaatiiko sat-liitäntä toisen kaapelin vetämisen antennirasioille ja täytyykö siihen olla oma jaotin keskuksessa vai voiko samaa kaapelia myöten tulla kaikki (tv/radio/sat).
Toivottavasti sain edes pääpiirteittäin kuvattua järjestelmän nykytilan. Täsmennyksenä vielä että satelliittilautanen tulee todennäköisesti moottorikääntöisenä.
 
Ylös