Ajastettu tallennus hakusanalla

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

Hihuu

Huoltovalikon jäsen
Sijainti
Pori
Ajastettu tallennus hakusanalla

Jahka saan tuon NetEPG hommelin pakettiin niin seuraavana projektina ajattelin ajastettua tallennusta hakusanojen kanssa.
Tälläistä on jo kaivattu. Vaikka itse olen toistaiseksi pärjännyt manuaalisella ajastuksella niin nyt kun EPG näyttää hyvältä on alkunut tälläinen kiinnostaa.

Pikaisesti etsiskelin mutten löytänyt moista lisäkilkettä valmiina. Jos joku moiseen törmää niin kertookahan ettei tule keksittyä pyörää uudelleen.

Tästä nyt ei ole mitään tietoa koska moista mahdollisesti saisi aikaiseksi mutta jos nyt pähkäilee aluksi mitä ihmettä sen pitäisi edes tehdä. Jos joku muu haluaa moisen tehdä ja koodaussormi vipattaa niin se sopii kyllä. Nyt kuitenkin jonkinlaista vaatimusmäärittelyä aiheeseen. Jos joku on käyttänyt jossain muussa laitteessa tälläistä niin heittäkää kommenttia mikä siinä on hyvää ja mikä huonoa.

Siis kertokaa mitä moisen kuuluu tehdä, jotta siitä olisi jotain iloa.
 1. Käy läpi EPG tietoja ja etsii sieltä hakusanoja
  • Asetuksena kuinka usein moinen operaatio tehdään.
   1. Xmin välein
   2. Hourly/daily/weekly
   3. Joku everyday at hh.mm / boot
  • Kuinka pitkältä ajalta haetaan. Seuraavaan hakuun asti? Vai esim. xdays?
  • Haku Otsikosta ja Info teksteistä.
 2. Tekee löydöksestä ajastuksen
  • Entä kun tulee tupla ajastus. FILI tyylillä eli First In Last Ignored?
  • Edellinen hoitaisi ongelman TV1000/TV1000+1 kanavien kanssa. Eli sama ohjelma tulee tunnin viiveellä toiselta kanavalta. (En nyt edes tiedä mitä tapahtuu jos laittaa päällekkäisiä ajastuksia)
 3. Haut johonkin talteen
  • Tarttis vissin olla useampikin, eli n+1 hakua
  • Entäs haun tarkennukset? Esim. haku ’Simpsons’ tarkennus ei ’episode 946’ tai haku ’Simpsons’ tarkennus ’Sarja’. Pitäiskö näitäkin olla n+1 / haku.
  • Haulle kanavalista mistä haetaan, ettei tule tallennusta joltakin salatulta kanavalta mikä ei edes näy. N+1 kanavaa?
  • Haku päällä/pois. Eli haku on tallessa muttei käytössä. Ei sitten tarvitse deletoida pois ja myöhemmin naputella uudelleen. Lähinnä kiva sitten kun konffispaneelin saa. Editoitaessahan noi voi vain kommentoida pois ja kaikki on mukavata.
  • Jotain muita rajoitteita?? Esim. NetEPG merkkaa viimeisen ohjelman kestoksi 0min koska ei tiedä kuinka kauan ohjelma oikeasti kestää. Huomasin myös tuossa, että illan viimeinen ohjelma saattaa olla aika pitkä kestoinen. NetEPG kun laskee keston siitä koska seuraava ohjelma alkaa.
  • Ajastukseen saa laitettua hakemiston mihin tellennetaan. Pitäisiköhän tämänkin olla asetettavissa?
 4. Konfigurointi
  • Tarvinnee myös jossain kohdassa jonkin kivan konffispaneelin boxiin, plugin, mistä tätä saa rukattua.

Muuta?

Jahka tätä sitten joskus alkaa pykästelemään niin kaikki featuret ei taaskaan ilmaannu yhdellä kertaa. Jos nyt aluksi pelkkä sanahaku edes yhdeltä kanavalta ilman kikkailuja ja asetukset mukavalla Telnet/Vi yhdistelmällä.


Lisäystä/muistiinpanoa:
CTimerdClient hoitelee näppärästi ajastuksien lisäyksiä.
addRecordTimerEvent(.) sisältää jo valmiiksi tarkistuksen, onko tuohon aikaan jo jotain tallentumassa. Tähän saisi antaa myös hakemiston mihin tallennetaan.

CSectionsdClient tarjoilee EPG tietoja. Näyttäisi saavan eventlistaa sekä EPGDataa ulos. Tuo käyttää t_channel_id:tä joten tarvinnee kaivaa kanavan nimi/id vastaavuus esim zapitin kautta.


Yksi vaihtoehto olisi tietysti tehdä manuaalinen selainpohjainen haku/ajastus. Selaimeen naputella hakusana jonka perusteella tulisi lista josta voisi sitten valita mitkä ajastetaan. Itse haluaisin kuitenkin mieluummin tuollaisen täys automaattisen version jossa voisi olla asetuksian rukaaminen selaimen kanssa.
 
Ylös