Kysymys Ajansiirron tallennuksen logiikka

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

hhhh

Huoltovalikon jäsen
Laitteisto
Vu+ duo2, Openatv 6.2, DNA aneetti.
Jälleen kerran, like it or not, vertaan hommaa de facto -standardiin, eli topfieldin 5100:een.

Aika useinkin sattuu tilanteita, että saavun tv:n ääreen jonkun mielenkiintoisen ohjelman keskelle, ts. ajansiirto on tallentanut ohjelman alun, mutta haluaisin koko ohjelman talteen alusta asti.

Topparilla homma toimi niin, että ajansiirron palkki vedettiin haluttuun kohtaan ja painettiin tallennusnappia. Tällöin laite tallensi ohjelman kokonaan, ottaen huomioon myös aikasiirretyn osuuden.

Oletin vu:n toimivan myös samoin, ja kelasin palkin alkuun ja painoin tallenna heti. Kaikki tuntui toimivan loogisesti, mutta lopullisessa tallenteessa ei kuitenkaan ollut tuota aikasiirrettyä osuutta ollenkaan vaan ohjelma oli alkanut tallentua livetilanteesta.

Vix:ssä on kyllä vaihtoehtoja ajansiirron tallennukseen, mutta en ole oikein vielä päässyt niistä kärryille. Muunna ajansiirto tallenteeksi tekee tuosta pätkästä oma tiedoston, mutta sitten pitää vielä laittaa varsinainen livetallenne tallennukseen.

Lisäksi on olemassa joku tallenna nykyinen ohjelma, jossa boksi ilmoittaa, että ajansiirto tallennetaan ohjelman jälkeen. Niin se tekee, mutta tuostakin syntyy kaksi tiedostoa enkä systeemin logiikkaa ole käsittänyt ollenkaan.

Onko joku noiden kanssa enemmänkin touhunut, että osaisi valaista.
 
Ylös