720p + Stream2Dream

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

akiranta

Huoltovalikon jäsen
720p + Stream2Dream

Terve,

Kokeilin eilen streamata otsikon kaltaista videota PC:lta boxiin, ja alkuun kuva näyttikin mahtavalta (niin kuin kuvaputkella voi vain olla). Hetken toiston jälkeen alkoi pätkiminen ja loppujen lopuksi kuva pysähtyi kokonaan. Ymmärrykseni mukaan ongelma oli vain kaistan loppuminen kesken verkosta, sillä alussa boxi bufferoi varmaan lähes puoli minuuttia ennen kuin toisto alkoi ja mielestäni toiston pätkiminen alkoi kun bufferi oli tyhjentymässä.

Tällä kertaa hain testivideon täältä: http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/musicandvideo/hdvideo/contentshowcase.aspx

Aikaisemmin olen katsonut divx:llä pakattua videota onnistuneesti. Näin ollen kysymykseni onkin, että miten tämä Stream2Dream toimii? Luulin että se muodostaa samanlaista streamia oli materiaali mitä tahansa muotoa. Okei, divx faileissani on ollut resoluutio hieman matalampi, mutta ei merkittävästi. Pätkiikö muilla nuo videot tuolta linkin takaa? Entäs onnistuuko Stream2Dreamillä DVD:n katselu?

Toinen kysymys on saanko tuon 720p resoluution tulevaan telkkuuni scart liitännästä, kun käytän sitä komponenttilähtönä? Vai tarvitaanko tähän jotain muutakin modausta?

Huh, olihan tuossa kysymystä jo riittämiin. :)
 
Ylös