7025 ja Suomipoeka häh?

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

hapsis

Huoltovalikon jäsen
Sijainti
Tampere
7025 ja Suomipoeka häh?

Innostuin kun kuulin hyvää tästä Suomipeoka -jutusta tuohon Dreamboksiini, kun vakiona tuleva softa ei ihan kauheen hyvin pelitä aina ja kaatuilee runsaasti. Oon tosin päivittäny ja asentanu kaikki pluginit mitä sen päivitystoiminnolla voi mutta ei hirveesti kehitystä ole tullut - mitä nyt jotain saksan webbikameroita voi katsella heh...

Mutta tänä "Suomipoeka" nyt siis, imuroin tämän viimeisimmän paketi .8x -version ja sieltä tuli .IPK -päätteinen paketti. Mutta sitten tyssäs. Menin explorerilla Dreamboxiin eikä sieltä löytynyt asennusohjeessa olevaa TMP -kansiota. No loin sellaisen /usr/tmp -itse sitten ja kopioin sitten tämän .IPK -paketin sinne. Nooh, seuraava vaihe olis sitten asentaa manuaalisesti plugini Dreamboxin -plugin valikosta. Mutta eipä siellä olekkaan semmoista toimintpoa lainkaan. On vain "poista lisäosia" ja "lataa lisäosia" -> netistä.

Eli mitäs pirua. Kuinka tämä Suomipoeka -plugin nyt ihan oikeesti ladataan ja asennetaan sitten? Dreamboxin softa on siis vakiona mukana tullut joka on päivitetty uusimpaan sen sisäisellä toiminnolla.

Vastata voi mailiinkin: hapsis(at)kotiposti.net
 

Raitsa

Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
Sijainti
Turku
Laitteisto
Nvidia Shield + Synology NAS DS218+ LG B6 OLED 55" + Genelec
Sinun tulee rekisteröityä nähdäksesi sivuston sisältöä.
 
Ylös