5620 ei boottaa! / Dreamboxin takuu??

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

visa

Huoltovalikon jäsen
5620 ei boottaa! / Dreamboxin takuu??

Potilas on marraskuussa ostettu 5620 ja ongelmana on ettei se boottaa. Laitteen kun käynnistää tv-ruudulle tulee hydran naamat tai SF:n pingviinit riippuen imagesta. Tämän jälkeen "puf" ja kuva katoaa. Samalla kaiuttimista kuuluu ääni ikäänkuin äänikanavatkin sammuisivat ja boksin näyttöön jää vain ne neljä viivaa ----. Sen jälkeen ei kaukosaadintä tai etulevyn nappuloita tottele ollenkaan.

Boksi kuitenkin aivan normaalisti ottaa uuden imagen sisään ja vanhan saa tuhottuakin. "Nuoli ylös boottauksella" tulee näyttöön ysit kuten kuuluukin. Eli tältä osin boksi on kunnossa. Tällä hetkellä olen koittanut alkuperäistä imagea, hydraa ja SF:ää tuloksetta.

Sjeromin FAQista ( http://dreambox.sjerom.com/ ) löysin jonkinlaisen hyperterminaalilla tehtävän boottauksen joka kuitenkin on 7000:lle. Lisäksi löysin ohjeita tuohon JTAG ohjelmointiin ( http://www.dreambox.net.au/tutorials/bootloader.php ), mutta siihen en vielä ole ryhtynyt.

Onko näillä bokseilla olemassa jonkinlainen takuu jonka turvin mun boksia joku "asiantuntija" ropaisi? Mikäli ei niin sitten tuohon JTAG hommaan on ryhdyttävä kun muutakaan en enää keksi. :-(
 
Ylös