28E kanavat IPTV:llä

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

Vkeys

Huoltovalikon jäsen
28E kanavat IPTV:llä

Morjens, eihän tämä aihe toisaalta liity satelliittikatseluun kuin välillisesti mutta siirtäkää parhaaksi katsomaanne osioon tarvittaessa?!?

Minä, kuten selkeästi vuosien mittaan moni muukin, on tuskaillut Astra 2D kautta lähettävien BBC/ITV kanavien vaikean "tavoitettavuuden johdosta". Varsinkin, kun tavalla tai hämähäkillä on liki kaikki muut kanavat katsottavissa. Nyt tilanteeseen on tullut hieman helpottava "oikotie", eli IPTV.

Tilasin saksalaisesta Card Attack-nimisestä verkkokaupasta tämän->
http://www.cardattack.de/shop.php?a...00&PHPSESSID=5b00afe770fbaf5c08f44cdf38d916dc

Sattui olemaan tarjouksessa hieman alle viidensadan. Onhan se paljon rahaa mutta toisaalta, jos tuon summan jakaisi vaikkapa kuukausimaksuiksi niin ollaan reilussa neljässäkympissä per kuukausi, joten tämän voi valehdella itselleen "halvaksi":icon16:

Boksi (semmosen halvan canaldigital tai muun lelun näköinen) saapui parissa viikossa ja innoissani valmiiksi laitettaessa heti eka ikävä huomio-> vain se englantilainen virtajohto. Noh, halpakauppa hongkongista sai matka-adapterin ja vehkeen sai virtoihin.
Verkkojohto kiinni ja heti kuvaruudulla vaatimus salasanasta ja tunnarista. heh, eihän semmosia mistään löytynyt, joten ankara ärsytys ja kuvitelma omasta kädettömyydestä.

Sähköpostailu card attackille toi sitten lopulta nuo tarvittavat tunnarit heiltä, "tsori, tsori delaysta.".

Tämän jälkeen sitten englantilaisia ensimmäistä kertaa oikeasti näkyvillä telkussa:)
BBC1, BBC2, ITV1, ITV2, ch 4, Five, E4, Film4, BBC News jne.
BBC3 on kanavalistassa epg:n kanssa mutta eipä ole viikon aikana kertaakaan näkynyt BBC4, mikäli semmoinen oikeasti on, ei ole koko listassa? Enempää kuin ITV3/4.

Kauhea litania muitakin "never heard-kanavia" boksissa näkyy ja näkyikin viikolla mutta nyt viikonlopun aikana "there is problem, please retry" on 99 prosenttisesti viesti ruudulla.
Sinänsä yhdentekevää, koska noiden bbc/itv takia vempeleen hankin mutta ei tämä iptv niin hyvältä näytä, että radioaaltoja oltaisiin ihan heti korvaamassa verkkojakelulla. Yhteyteni on nopea, joten ei sen piikkiinkään voi laittaa.

Kyllä noita muita kanavia viikolla näkyi, joten olisiko lähetyspään serverillä liikaa käyttäjiä viikonloppuisin? Miksi kuitenkin biibiiciit silti näkyvät? Hehee pystyn kyllä elämään ilman krikettiteeveetä kyllä viikonlopun mutta raitsalle olisi tarjolla boksaustv (jos se näkyisi siis).

Kuvanlaatu: Noh, sattumalta itselläni näkyvissä aika liuta hd-kanavia satelliitista ja vertailu tähän on lähinnä huvittava. Ei se umpisurkea ole mutta monen hifistin mielestä varmasti surkea. Toki telkkari vaikuttaa ja oma kohtuuhyvä 55 tuumanen lcd ei ehkä ole paras vaihtoehto tämmöseen nettijuttuun. Joku pienempi telkku ei noita "virheitä" niin hyvin korostaisi, uskoisin?

Kaukosäädin analdigitalimainen lelu, kanavien vaihtoaika ON pitkä, jos vertaa hyvään satelliittiboksiin.

Mikäli oikeasti haluat näitä englantilaisia kanavia (hinnalla millä hyvänsä) nähdä ja 2D vaatima lautasantennin koko ei mahdollistu niin tässä vaihtoehto. Toisaalta viikon käyttökokemuksella en voi suositella mutta tiedättehän te, että kun kanavista tulee pakkomielle niin kannattaahan "tämäkin" silti:biggrin:
 

Raitsa

Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
Sijainti
Turku
Laitteisto
3 * Nvidia Shield + Synology NAS DS218+ LG 77CX6LA + Genelec + RasPi/rAudio + Adam T5V + T7V + T10S - ArcoLinux
Sinun tulee rekisteröityä nähdäksesi muutakin kuin ensimmäisen viestin sisältö.
 

Vkeys

Huoltovalikon jäsen
Sinun tulee rekisteröityä nähdäksesi muutakin kuin ensimmäisen viestin sisältö.
 

huve

Huoltovalikon jäsen
Sinun tulee rekisteröityä nähdäksesi muutakin kuin ensimmäisen viestin sisältö.
 

jko

Huoltovalikon jäsen
Sinun tulee rekisteröityä nähdäksesi muutakin kuin ensimmäisen viestin sisältö.
 
Ylös