1.08 hanskaa vanhat tallennukset ok (HD)

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

ramstad

Huoltovalikon jäsen
1.08 hanskaa vanhat tallennukset ok (HD)

Tiedoksi,
arkailin tuossa itse 1.08 päivitystä, kun Dreamin sisällä oleva kovalevy oli ReiserFS formatoitu, ja se oli täynnä tavaraa, pääasiassa PP 1.07 pohjaisella ja vanhemmilla tallennettuja. Lisäksi 1.08 ja kääntömoottorin kanssa oli netissä raportoitu jotain ongelmia.

Ajattelin joka tapauksessa siirtää levyn sisällön puuceelle ja formatoida levyn sitten ext3 formaattiin uudella 1.08 imagella, mutta elokuvissa olleiden tekstitysten säilyminen askarrutti hieman, kun en tiennyt onko tallenteiden käsittelyssä jotain uusia jippoja.

Pelko sekä kääntömoottorin että tallenteiden kanssa oli turha. Kun olin saanut levyn formatoitua ext3:ksi ja ohjelmat siirrettyä takaisin levylle ja Hydra Atlantis finaalin USB:lle, testasin tallennettuja elokuvia Bullz_textin 0.15 kanssa. Ja hienosti pelitti! Tekstit tulivat tallennetuissa elokuvissa juuri niinkuin piti.

Jonkin aikaa jouduin tappelemaan recordings.epl kanssa, jostain syystä Hydra ei tajunnut ftp:llä siirrettyä recordings.epl:ää, mutta sain sen lopulta sorvattua paikoilleen. Nyt toimii taas DreamVCR:kin.

Myös 1.07.4 perustaiset imaget näköjään toimii USBilla tuon 1.08 sisäisen imagen kanssa, mutta heitin ne jo mäkeen, koska nyt ajossa on Hydra Atlantis ja PP1407 ja hyvältä näyttää.

Joten myös täältä suosittelut 1.08 aikaan siirtymiseksi.
 

jarihfi

Huoltovalikon jäsen
Sinun tulee rekisteröityä nähdäksesi muutakin kuin ensimmäisen viestin sisältö.
 
Takaisin
Ylös