Ylisuuri timers.xml

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

pmantynen

Tuki-jäsen
Tuki-jäsen
Sijainti
Forssa
Laitteisto
Vu+ Duo (sat), Vu+ Solo2 (sat) + 2x Sundtek USB, lautaset: T90, Gibertini 150 (polarmount), Gibertini 100 (diseqc-moottori)
Tuli Korean kisojen takia tehtyä Duollakin pitkästä aikaa muutamia tallenuksia uusilta Eurosport-kanavilta. Vähän aikaa meni ihmetellessä miksi ihmeessä ajastuksen tallennus kestää todella kauan . Oikeasti yhden ajastuksen tallennukseen meni varmaan yli minuutti .. Ajastuksia listalla ei ollut kuitenkaan kuin muutama. Hieman outo tilanne .

Ei muuta kuin läppäri peliin mukaan. Tuo timers.xml oli tosiaan hieman ylisuuri eli koko hiukan yli 4 MB . Ei ihme että kesti tallenuukset . Uteliaisuutttani otin kuitenkin timers.xml:n auki läppärissä editoriin . Aika outo juttu, mutta tuo roska oli lähinnä täynnä logi-rivejä toistuvista ajastuksista eli EPG tietojen takia ajastettu vaihto TV4:lle ja sieltä takaisn Yke 1 HD:lle. Eihän tuota tiedostoa millään kuntoon saanut. Yritin poistaa noita logi-rivejä ihan kokeeksi, mutta hitaaksi meni sekin .

Ei muuta kuin PuTTY:llä init 2. Sitten delasin koko timers.xml tiedoston ja perään init 3. Johan taas pelittää ajastusten tallennus melkein ajatusta nopeammin.

Tähän loppuun vielä muutama kysysmys:

Miksi nuo tapahtumat jäävät logiin ja miksi ylipään tuonne timers.xml:ään tungetaan jotain logi-tietoja. Jotenkin kuvittelin, että logit olisi talletettu omaan tieddostoon .

Kuuluuko tuon mennä noin vai onko jäänyt joku debug-optio päälle jossain .

Johtuuko ongelma siitä kun toistuvaa tallennetta ei siivota pois? En jaksanut katsoa tarkemmin mitä muuta tavaraa logissa oli, siis pidemmältä ajalta .

Onko vastaavia kokemuksia ajatuksen tallennusten hidastumisesta tai timers.xml:n turpoamisesta?
 
Ylös