Kysymys Vu+ Solo2 OpenVix ja Sundtek DVB-T2 jumittuminen 100%cpu

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

vplehto

Huoltovalikon jäsen
#1
Mulla on
Vu+ Solo2 jossa oli OpenVix 5.0 johon ilmaantui tämä ongelma. Päivitin uusimpaan 5.1.019 ja vika jatkuu edelleen.
Eli DVB-S kanavilla ei mene jumiin, mutta jos käytän sundtek USB DVB-T2 korttia niin keskimäärin n. 5min katsomisen jälkeen alkaa openvix pyöriä ja jos ssh:lla ottaa kiinni purkkiin on enigma2 100% cpu kuormalla.

Uusimmat sundtekin ajurit käytössä. En ole löytänyt mistään tähän selitystä tai korjausta miksi toimii ja käyttäytyy näin. Miten vika on tullut päälle, on ilmeisesti tullut jossakin päivityksessä minkä olen ajanut mutta en nyt muista kun enimmäkseen dvb-s kanavia tullut käytettyä.

Olisko kellään mitään vinkkiä tai tietoa tähän?
 

pmantynen

Tuki-jäsen
Tuki-jäsen
Forssa
Laitteisto
Vu+ Duo (sat), Vu+ Solo2 (sat) + 2x Sundtek USB, lautaset: T90, Gibertini 150 (polarmount), Gibertini 100 (diseqc-moottori)
#2
...
Eli DVB-S kanavilla ei mene jumiin, mutta jos käytän sundtek USB DVB-T2 korttia niin keskimäärin n. 5min katsomisen jälkeen alkaa openvix pyöriä ja jos ssh:lla ottaa kiinni purkkiin on enigma2 100% cpu kuormalla.

Uusimmat sundtekin ajurit käytössä ...
Olisko Sundtekista tarkempia tuotetietoja saatavilla?
 

vplehto

Huoltovalikon jäsen
#3
Satshopista laitten mukana joskus kauan sitten ostettu,
lsusb ei paljoa kertonut eikä dmesg:stäkään heti osunut silmään., openvix:stäkään en löytänyt mitään mielestäni järkevää? Mitäs tietoja tuosta pitäisi kaivaa?
 

vplehto

Huoltovalikon jäsen
#4
Jaa, no nyt näytti jäävän dvb-s kanava näkyvilläkin jumiin. En ole ihan varma oliko dvb-t2:lla nauhoitus päällä vai ei, mutta nyt pitää varmaan ensi töikseen ottaa tuo sundtek irti ja katsoa ettei sitten mene jumiin enää.
 

vplehto

Huoltovalikon jäsen
#5
hmm, mitähän tuo purkki tekee, wsdd vie 100%. ei tuo nyt ihan normaalisti pelaa ilman sundtekiäkään, tahmailee nyt kun tuo prosessi vuorostaan syö cpu:n.
.
 

pmantynen

Tuki-jäsen
Tuki-jäsen
Forssa
Laitteisto
Vu+ Duo (sat), Vu+ Solo2 (sat) + 2x Sundtek USB, lautaset: T90, Gibertini 150 (polarmount), Gibertini 100 (diseqc-moottori)
#6
Usein ehdotettu temppu voisi auttaa eli flässää kokeeksi sama image uusiksi, jos siellä joku solmussa ... Eikä mitään asetusten palautuksia ... eikä (turhia) plugineita ...
 

khn

Huoltovalikon jäsen
#7
Itsellä on pari kertaa ollut tahmaustilanne, kun duo tallentanut kanavaa, jolta ei syystä tai toisesta tulekkaan mitään. (t2 viritin ongelmia VHF taajuuksilla) CPU tehoista en tiedä, mutta kaikki kaukosäädin käskyt kuin tervanjuontia. Ongelmallisen tallennuksen lopettaminen on uskomattoman raskasta, kun kaukosäädinkäskyt menee perille usean sekunnin viiveellä.