USB Stick -> uusi image "ei onnaa"

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

Fisher

Huoltovalikon jäsen
#1
Osaisiko joku kertoa miksi ei onnistu!
Olen toiminut seuraavasti:
Ensiksi ajoin alkuperäisen firmwaren (rel107_3.img)
Avautumisen jälkeen laitoin Stickin paikoilleen ja
sitten otin yhteyden telnetillä Dreamboxiin
komennolla
telnet 192.168.0.10
dreambox login:root
Password:dreambox
ja sisällä oltiin
sitten ajoin telnetillä komennon
mkfs.ext3 /dev/scsi/host0/bus0/target0/lun0/disc
ja sitten
mount /dev/scsi/host0/bus0/target0/lun0/disc /var/mnt/usb
sitten
Kopioin plugini toolz.tar.gz FTP:llä var/tmp kansioon Dreamboxissa, joka onnistuikin ihan hyvin, mutta ne kaksi muuta setup tiedostoa jotka piti laittaa kansioon var/tuxbox/plugins niin en päässyt tuon ko. kansion sisään. Tähän se sitten tyssähti, josko joku viitsis antaa hivenen neuvoa, että saatais kaverin juttu toimimaan.
 

Fisher

Huoltovalikon jäsen
#4
No nyt toimii jokunen img. mutta ei kaikki? Virheeni oli varmastikkin se, että en ajanut ohjelmaa nollakaapelin kautta enkä samalla tehnyt erese toimintoa. Nyt kun tein niin niin johan pomppas ja rupes toimimaan, paitsi,että se image jonka olisin halunnut koneeseen ei sitten auennut vaan jätti ruudun pimeäksi, lataus meni ok sen jälkeen puuttasin DB:n ja kun se sitten aukesi valitsin haluamani imagen pieni viive, ruudussa välähdys ja sen jälkeen jumiin. Onko kenelläkään ollut vastaavaa ja olisiko neuvoja mitä voisin tehdä toisin, että saisin tämän ko. imagen pelittämään.
 

haba

Huoltovalikon jäsen
#5
Mikä image oli se mikä ei toiminut? Itselläni on muutama harvinaisempi ollut sellainen, että ei ole lähtenyt käyntiiin suorillla, vaan on pitänyt käsin editoida starttiscriptiä telnetin kautta.
 

Fisher

Huoltovalikon jäsen
#7
JetFlash 128 mb toi on noin vuoden vanha, eikä siinä ole mun mielestä mitään "securityareaa" ja se image joka ei toiminut on tämmöinen dreamNE_1227FIX.imag. On tosi hyvä image, suorilta sen kyllä saa kyllä laitettua, mutta ei tikulta.

Haba miten oot editoimut ko. imagea joka ei ole startannut?

i_h onko tikuilla jokin erityinen merkitys, mulla on kyllä toinenkin tikku ScanDisk 256 mutta siellä on mielestäni se puhuttu "securityarea" joten en ole sitä edes koittanut, taidampa nyt koittaa ja ilmoittelen miten kävi.
 

Fisher

Huoltovalikon jäsen
#8
Kaikesta epäilyistäni huolimatta ScanDisk toimi ihan moitteettomasti ja nyt kaikki pelittää niin kuin pitää. Hiano homma. Kiitti kaikille osallisille.
 

haba

Huoltovalikon jäsen
#10
Imagea (tai oikeestaan sen käynnistysscriptiä) voit käydä muuttelemassa kun menet hakemistoon /hdd/image/1/etc/init.d ja editoimalla sieltä rcS fileä. Itselläni tämä auttoi yhden imagen kanssa.
Jouduin laittaan kommettiin rivin mount -a, kun boottaus jumahti siihen sen imagen kanssa.

Ylläoleva tietenkin sillä oletuksella että image on HD:llä ja sen numero on 1.. Muutat vaan ne vastaan USB tikkua ja imagen numeroa..
 
#11
Imagea (tai oikeestaan sen käynnistysscriptiä) voit käydä muuttelemassa
Niin ja jos haluat saada koko "häkkyrän" oikein todella solmuun kaytä editorina Windowsin Notepadia,. ja jos sekään ei auta niin Wordilla viimeistään sotkeutuu koko boxi.....
Tämä tahtoo sanoa, että ennenkun editoitte, hommatkaa joku ihan oikea editori....UltraEDit, tai SynEdit ovet ihan kelpo editoreja UNIX/LINUX tiedostojen editointiin.............
 

Fisher

Huoltovalikon jäsen
#13
Vau johan tuli tietoa kiitti paljon. Toivottavasti voin itse omalta osaltani antaa vastaavaa tietoa joillekkin sitä tarvitseville jotta saataisiin "puntit" tasan.