Triax65s ohjelmalista!!!

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

ipela

Tuki-jäsen
Tuki-jäsen
#1
Löytyykö Triaxiin semmoista ohjelmalistaa netissä jossa olisi kaikki sateliitit 42w-42e ja jonka saisi muokattua edittorilla ja asennettua sitten virittimeen.

Ismo
 

elomaki

Huoltovalikon jäsen
#2
Editori löytyy ainakin ja jonkinlainen ohjelmalistakin, tosin en muista että mitkä satelliitit oli listalla, tuskin kaikki mutta voihan niitä sinne itse lisätä. Haku Googlella esim sanoilla Triax DVB 65S ja siitä eteenpäin...

- Janne
 

satdigi

Huoltovalikon jäsen
#3
Tekemäni 5 satelliitin lista löytyy http://www.smartgroups.com/vault/triaxfiles?viewType=detailed TboxEditillä siihen on helppo tehdää pikku muutoksia.

Lostechin ohjelmalla TechniEdit Version 0.88 voi konvertoida Satcodx .sdx tiedostoja http://www.lostech.de.vu/ triaxille sopivaksi.

Wordillä on sitten mielestäni helpointa lisätä noita valmiiksi konvertoitoja satelliittikohtaisi ohjelmalistoja siihen alkuperäiseen. Katsot vaan ettet ylitä 2000 kanavaa..... Ja muista myös että triaxia pitää huijata sillä tavalla ettei käytä ohjelmalistassa 4 satelliittia enempää.

Tällä tavalla ainakin lisäsin hispan ekan kerran. Sitten kun olet kerran käynyt vastaaottimella kyseisella satelliitilla niin saat oikean nimen ja näet myös mitkä oikeastaan toimii.

Niin ja tottakai sulla pitää olla erillinen purkki kääntämässä lautasta kun triaxi ei sitä itse tee automaattisesti. Itse käytän vain 5 niin silloin mulla on vanha analogi 8003SC 0/12V kytkimessä vaihtassa 30W kiinteään satelliittiin.