triax 75 sl ja wallbanger

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

Eki

Huoltovalikon jäsen
#1
Miten toimii triax75 sl seasonilla tuo wallenbeg tarttis vähän aakkosia asiaan viaccess etenkin kiinnostaa
 

Eki

Huoltovalikon jäsen
#3
No joo wallbangerista olis kiva saada aakkosia saan koodit taulukkoon mutta tuo ppua numero viasetille sitä en löydä.Sekä tua card numero
jää pois.Ilmoittaa vain invalid empty.
 

Vkeys

Huoltovalikon jäsen
#7
Koska Triax on itselleni täysin tuntematon vastaanotin en mitään kovin valaisevaa osaa keksiä mutta heitä kysymys tuonne > http://www.network54.com/Hide/Forum/99738?it=0
Luulisi sieltä Triax apuja löytyvän.
Sen verran katsoin WB:n readmestä, että 65 mallilla sitä on testattu ainakin, tosin Irdeto/Viaccess cammien kanssa.
Oletko varma, että sinulla on oikea "ikkuna" auki WB:stä?
Itselläni on patchattu HumaxIRCI joten käytän Irdeto "ikkunan" kautta kaikkia cryptauksia katsellessa.
Korvasitko WB:n kansiosta VIA filen Cardmanien vastaavalla?
 
A

Anonymous

Rekisteröimätön kävijä
#8
wb:n readmeestä, saattavat olla liki myös 75:ssä.
Triax 65 (8861,8,odd,1)

5350 humaxi oli ainakin tosi ranttu tosta atr modesta että lähti oikkuilematta pelaan, liekkö samaa oiretta triaxin kanssa

avaa logging ikkuna(silmälasipainekkeen vieressä :)) niin näet liikkuuko dataa yhtään ja muuttele asetuksia.
 

Eki

Huoltovalikon jäsen
#9
Yritetty asetuksilla 8861 8 odd 1 8862 9600 aina sama juttu.Yritän viaccess asetuksilla viaccen kortti paikasta ei anna mitää cammin kanssa antaa lauseen answere to reset alareunaan silmälasien vierestä tulee taulu esiin jossa lukee sama answere to reset ja antaa jonkin key koodin.kummassa kortti paikassa pitää seasonin olla.viacceja tai tps multivideon katsoessa
 
A

Anonymous

Rekisteröimätön kävijä
#11
mikä cammi?
cammilla tod.näk. eri asetukset kuin virittimen korttipaikasta.

answer to reset & numerot = wallbangeri lähettää atr:n virittimeen ja odottaa että viritin vastaisi, jota viritin/cam ei tässä tapauksessa tee, ilmeinen syy: asetukset väärin
 

Vkeys

Huoltovalikon jäsen
#12
jOpe kyllä kertoi ainoan? mahdollisen syyn eli asetukset ovat varmaan pielessä? Mutta onko sinulla oikeasti TpsCrypt cam???? vastaanottimen sisäänrakennetun Viaccessin lisäksi? Yrität katsoa Multivisioneja vai?
Toki Multivision käyttää TpsCryptiä mutta tulee se Viaccessin kautta WB:ssa. Koita testata jollain varsinaisella Vialla esim. HRT tai SRG myös.

Tapahtuuko WB:ssä mitään kun liikutat seasonia ulos>sisään?
Väärät avaimet ei voi olla kyseessä, koska "kuittailee" silloin Gone fishing.
Oletko koittanut muita asetuksia joita mainitaan WB:n readmessä?
 

Eki

Huoltovalikon jäsen
#13
Cam on conax 4.0 jolla tuli lingard emulla nuo canal kanavat.Eli jos ymmärsin oikei season pitää olla viaccess kortti paikassa. En voi liikutella seasonia virittimessä virrat päällä koska se rikkoo season johdossa olevat piirit.Onko tuo season 2 parempi jossa on kortti paikka mukana ja siihen tulee6-12v jännite muuntajalla.Löytyi sellainenkin hyllystä.
 

jameson

Huoltovalikon jäsen
#14
Ensin virittimen pistoke pois seinästä.Muistaakseni triax (ja mones muus) virittimes piti laittaa tietokone ensin päälle,wallbanger käyntiin,season virittimeen,piuhat kiinni ja sen jälkeen viritittimen pistoke seinään,pelkkä kaukosäädin sammutus ei auta.En tiedä onko Triax virittimes on/off kytkintä takana koska se myös käy (korvaa seasonin edes takas nykimisen)
 
A

Anonymous

Rekisteröimätön kävijä
#15
jos kerran linux emu on pelannut niin kokeileppas sillä saada näkymään viacesit.
eli seasoni conaxi cammiin ja ihan samat conaxi asetukset joilla aiemmin olet käyttänyt ja kun emu on käynnissä niin komennat näppäimistölta x v enter = menee viaccesi tilaan conaxi cammin kautta(korjatkoon joku jos muistan näppis yhdistelmän väärin) ja boottaat virittimen.
tuurilla jotain kivaa tapahtuu...

tai viaccesi korttipaikan kautta.
avaat lincard.rc tms. tiedoston wordpadilla ja editoit sinne defaultmode=x jossa x on numero joka vastaa viaccesia, numerot on selitetty siinä filussa.
muutat viacces kohtaan oikean portin ja baudin ja kun nyt et ilmeisesti tiedä korttipaikan baudia niin kokeile esim. 9600 ja siitä vaikka 100:lla pienennät kunnes data juoksee ruudulla

lisää myös uudet viaccesin avaimet ja tietenkin wordpadilla.
 

Eki

Huoltovalikon jäsen
#16
Kiirettä pitää näin kesällä,mutta tätäkin harrastusta pitää yrittää.
Joo viaccess tulee lingard emulla conaxin camin kautta mutta tuo tuore viaccess file tuottaa vaikeuksia. Tuo lincard rc.tms kun en löydä tällä nimellä.Ainoa lin tiedosta pyytää aukaisemaan wordpadilla aukeaa mutta on sellaista harakan varvas kirjoitusta ja nuolen päätä on varmaan exel pohjainen kirjoitus.En pysty lukee sitä.Eli pyytäisin osoitetta sille filelle.
Jamesonille teen juuri noin wallanberg auki sitten digibos. Ei reakoi muuta kuin tulee tuo answer ta reset kirjoitus
 

Eki

Huoltovalikon jäsen
#18
Eipä taida tulla minusta insinööriä kun en saa toimimaan triaxissa linuxemua viaccessia.En saa triaxia hyväksymään viacess wordpadilla.Apu olis kiva.
 

Vkeys

Huoltovalikon jäsen
#19
Hmmm.., ei millään pahalla mutta henkilökohtaisesti en ymmärrä kirjoituksiesi sisältöä juurikaan :shock:
Kumpaa ohjelmaa olet yrittämässä, Wallbangeria vai LincardEmua??
Mielestäni tässä topicissa on jo riittävän seikkaperäisesti useamman henkilön taholta kerrottu mitä tulisi tehdä.

Huoltovalikon kirjoittamattoman säännön mukaan 100% yksityiskohtaisia ns. vaihe vaiheelta opastuksia ei suosita/käytetä.

Koita kaikesta huolimatta vielä kertoa tarkasti/ymmärrettävästi mikä asia haluamassasi tavoitteessa ei meinaa onnistua niin eiköhän foorumin jäseniltä apua löydy. Eli mitä näet nyt, mitä haluaisit nähdä lisää, millä ohjelmalla ym. ym.
 

Eki

Huoltovalikon jäsen
#20
Ei vieläkään toimi tuo linux emu baudi lukemaa ei tahdo löytyä.Tietäskö joku hyvän lukeman triaxille 75 sl
 

Eki

Huoltovalikon jäsen
#21
Päätin unohtaa wallanberg ohjelman koska triax ei resentoidu sillä.Suositusten perusteella yritän linuxemulla saada viasatin näkymään.En onnistu päivittämään viaccessia. Linux näyttää vanhoilla päivityksellä multivion ja chesse ja pesse kalastuksesta kertovan kanavat.
Viaccess päivitys wordpadilla sekoittaa linux ohjelman.Eli ei pysty lukemaan viaccess tiedostoa.
 

wafer

Huoltovalikon jäsen
Porvoo
Laitteisto
*Edision OS Mega
*Laminas OFC-1200 P + Inverto Black Ultra Quad
*Moteck SG-2100A / 30W - 46E
* TBS5925 + win10 x64
* Marantz sr7010 + Kef R500
#22
Eki sanoi:
Päätin unohtaa wallanberg ohjelman koska triax ei resentoidu sillä.Suositusten perusteella yritän linuxemulla saada viasatin näkymään.En onnistu päivittämään viaccessia. Linux näyttää vanhoilla päivityksellä multivion ja chesse ja pesse kalastuksesta kertovan kanavat.
Viaccess päivitys wordpadilla sekoittaa linux ohjelman.Eli ei pysty lukemaan viaccess tiedostoa.
Tuli vaan mieleen että auttaisiko yhtään jos Notepad ("paras" tekstieditori) ohjelmalla kokeilisit "päivittää sitä Viaccessia" ?

Wafer
 

Vkeys

Huoltovalikon jäsen
#23
"Linux näyttää vanhoilla päivityksellä multivion ja chesse ja pesse kalastuksesta kertovan kanavat."
Saatko ainoastaan nuo edellämainitut näkyviin? Multivion lienee Multivision 1-7 ppv:t?
Saatko nämä seuraavat kanavat myös näkyviin: Cinestar1, Cinestar2, Cinetoile, SerieClub, FunTV, Teva, M6Music, ClubTeleachat, InfoSport, Regions, Festival, Histoire, TeleToon, Odyssee,TFJ, RTM, SIC, Equidia, AlloCineInfo, BBC Prime, LaChaineParlament, Cinefaz, TF6, TPS Star, Star Academy, Multivision 1-7, BBC World, AB1, ABMoteurs, Animaux, ChasseEtPeche, XXL, MusiqueClassique, Escales, LaChaineHistoire, RFM-TV, Action, Mangas?

Mikäli et niin silloin ongelmana on vastaanotin tai antennin suuntaus, sillä nämä tulevat samalla 08-avaimella.
 

Eki

Huoltovalikon jäsen
#24
Myönnän että antennin puolella on korjaamisen varaa.Ainakin nuo cine box elokuvatkin ja animoux sekä ab motours tulee.Pitää odottaa puiden kaatoa.On lehti puita edessä. Signaali on punaisella molemmissa 13e ja 19.2 eli eutelsat ja astra.Mutta 5e tulee vihreätä. Viasat kertoo aina että viallinen kortti tai cam portista asenna kortti.Eikä ollut iloja notepadistäkään linuxemu sekoaa kun painaa alt ja f2 pitäisi tulla aakkosellinen valikko mutta näillä tulee viaccess file ei pystytä lukee.Mut yritetään vielä.
 

Eki

Huoltovalikon jäsen
#25
Jiippii voitto on meidän Tarvittiin ainoastaan uusi v***c**s päivitys ja laite tuli katselukuntoon .Iso kiitos kaikille vinkkien antajille.