Transcoding clientti hakusessa?

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

vilmatti

Huoltovalikon jäsen
Serverinä minulla on Vu+ Duo2 ja imagena openatv. Tälle paketille olisi tarkoitus löytää joku clientti, jolla voisi katsella mökillä tallenteita, ja jossa eteenkin käytettävyys olisi yhtä hyvää luokkaa kuin paikallisesti tuolla serverillä. Nyt mökillä ollut DM7025, ja koittanut mapata VPN yli Vu+:n levyjako tuonne DM:ään, mutta netin kaista ei siihen riitä. Mukava ajatus olisi jos saisi tuon transkoodauksen "mapattua" Dreamboxiin, noin niinkuin ajatustasolla.
Nyt olen käyttänyt Android tablettia, ja siinä Vu+ PlayerHD apsia, ja TVssä Chromecast2:sta. Sillä kuva toimii, mutta käytettävyyttä haluaisin paremmaksi. Toive olisi lähinnä että hankkisin vaikka toisen Vu+ Duo2:n tms.. ja jos siihen löytyisi joku plugini joka tukee transkoodattua streemausta ja jonka käyttö kaukosäätimellä olisi kuten itse tuossa Duo2:ssa paikallisesti: kelaukset, numeronäppäimillä pikahypyt eteen-ja taaksepäin ja tallenneluettelot "mukavasti esitettynä".
Mitä kokoonpanoja suosittelette? Vinkkejä olisi tarpeen. Koittanut netistä etsiskellä, mutta ei vissiin oikeita avainsanoja keksi.
 
Ylös