TimmyTV v4.0, Telkkari mukaasi. - BETA SAATAVILLA

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

Käyttäisitkö TimmyTV v4 E2 striimeriä?

  • Ei kiinnosta

  • Kyllä kiinostaa


Tulokset nähtävillä äänestämisen jälkeen.

realjobe

Tuki-jäsen
Tuki-jäsen
Heippa.

TimmyTV v4.0 on Enigma2 pohjaisten digiboxien TV kanavien muunto-järjestelmä, siten että TV:tä voidaan katsoa lähestulkoot missä laitteessa tahansa todella pienellä bittivirralla. Enigma2 laitteita on mm. DreamBox, VU+, Miraclebox, Xtrend, Gigablue, Sunray, jne. Vaikka nämä digiboxit osaavat "lentokääntää" kanavat itsekkin, laatu on surkeaa, valintojen olemattomuus, eivät edes toimi kunnolla aina, kuormitaa laitetta turhaan ja käyttäjä joutuu myös paljastamaan laitteen IP osoitteen lähiverkosta internettiin mikä on mielestäni huono idea.

TimmyTV v4.0 vaatii toimiakseen jonkun tietokoneen omassa verkossasi, johon asennetaan joku Web-Serveri (Apache/Ngix..), PHP5/7 tulkki sekä VLC 32/64 sovellus joka suorittaa itse TV kanavan uudelleen koodaamisen. Hyvä esimerkki palvelimesta on esim Raspberry Pi 3B+ (Powerista nyt 29€)

Lataa ja pura paketti. Sisältä löytyy ohjeet miten tämä asennetaan.
Tämä on siis BETA aseteella, eikä kaikkia juttuja ole vielä hiottu kokonaan ja ajatus on esitellä käyttäjille toimintaa ylipäätään ja kuulla mitä ongelmia tai kehittämistä vielä on...

Anna kommenttia :)

11679

11680
 

Liitetiedostot

Viimeksi muokattu:
Ylös