The Sony Android TV Experience (Marshmallow/2017)

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

ÖrkkiÖrkki

Huoltovalikon jäsen
Laitteisto
Sitä sun tätä
#2
Moi, Ostin Hulluista päivistä Sony KD-55XE9005. Oli kyllä äärimmäisen hidas tv. Kanvanvaihdon aikana pystyi päässä laskemaan 1, 2 sitten vaihtui kanava. TV:ssä oli hyvä kuva huono ääni. Positiivista oli että pystyi sentään tekemään yhteisen suosikkilistan SAT ja maanpäällisistä kanavista. Hitauden takia tv:n piti kuitenkin palauttaa Poweriin. Tilalle otin LG:n LG 55" 4K SUPER UHD SMART-TV 55SJ850V. Sekin taitaa mennä palautukseen. Ei pysty rajaamaan kanavia (ilmaiset/maksullisest) hakuvaiheessa eikä tekemään yhteistä suosikkilistaa.
Tv:ssä on ns. suodattimia mutta ne ei ole Satelliitti kohtaisia vaan kaapeli, antenni, Satelliitti. Ei ole oma suodatin vaikka Thor, ASTRA 19, ASTRA 28...
LG:n Kuva on kyllä hyvä ja ääni paras mitä tähän asti tv:ssä on ollut ilman teatteri systeemiä. Mikäli ensin hakee Canaldigitalin kanavat. Hävittää tv sitten kaikki haetut CD:n kanavat kun lähtee lisäämään ASTRAT ja muut satelliitit.
Käsin on turha ruveta järjestelemään 1600 kanavaa ja poistamaan yksitellen turhia kanavia. On se kumma, kun jo perus Canaldigitalin valkoisessa HD boksissa pystyi tekemään suosikkilistat neljästä Satelliitista ja maanpäällisista niin ei löydy TV:tä jossa olisi hyvä käytettävyys.