Tallentavien dvd/hdd laitteiden nykytila

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

henkka

Huoltovalikon jäsen
Tallentavien dvd/hdd laitteiden nykytila

Moi, tässä aloitusviestissä ei ole läpiluotaavaa selvitystä alueesta pikemminkin ominaisuuksien ja käyttötapojen spekulointia ja kysymyksiä mutta toivottavasti joku jolla on kokemusta voisi valaista asiaa sekä kyseisten ominaisuuksien tarpeeliisuudesta että markkinoillla olevien laitteiden valmiudesta.

Esitä alla muutamia käyttötapauksia jotka olisivat mielestäni tarpeen jouhevan käytön kannalta.

Oletetaan että haluaisin tallentaa sekä analogisia että digilähetyksiä, myös ajastaen - helposti ja eri kanavilta peräkkäin.

- EPG toiminto olisi kiva mutta onko vain digikanavilla? Jos laite kytketty scartilla digiboxiin niin onko joillakin malleilla (esim. Sony Smartilink?) jokin keino keskustella toistensa kanssa mm. välittämällä EPG tiedot tallentavalle helppoa ajastuksen säätöä varten ja toisaalta voiko tallentava ohjata digiboxin kanavia mikäli tallennukset ovat eri kanavilla.

-Analogisella puolella lienen kytken suoraan antennipiuhan tallentavaan jolloin ajastuksen ja kanavasäätöjen osalta toiminta muistuttaa vanhaa vhs ohjelmointia? Vai onko sittenkin jokin analoginen EPG olemassa jota laitteet tukee?

- Digiboxia katsottaessa haluaisinkin tallentaa toista digi kanavaa, jos laittessa on kaksiviritintä niin miten valitsen tallentavalle menevän signaalin scarttiin vai tehdäänkö tämä ihan jotenkin muuten?

Oma epäilykseni on ettei ko. toimintoja tukevaa laitteistoa ole olemassakaan, vai onko? Tallentava digiboxi kahdella virittimellä lienee lähimpänä mutta voinko siinä mitenkään tallentaa analogisia?

Syy tähän analogiseen tarpeeseen on turun kaapeliteevee jossa analogisella puolella on mm. eurosport ilmaisena mutta digistä puuttuu.
 
Takaisin
Ylös