Sivustoa
sponsoroi SatShop.fi

Kysymys- ratkaistu Tallennusongelma kaapeliTV, Vu+ Uno4K

Viestiketju osiossa 'Enigma2, apua uusille käyttäjille' , aloittajana Sotilasmestari, 05.10.2017.

Viestiketjun status:
Viestiketju on suljettu.
 1. Sotilasmestari

  Sotilasmestari Huoltovalikon jäsen

  Kaupunki:
  Iisalmi
  Laitteisto:
  VU+ Uno 4K
  Pioneer VSX 921
  Finlux FIN48BASEBK
  Wharfedale 5.1 kajarit
  Sony blueray
  Xbox360
  Logitech 700
  Moi!

  Tälläinen ongelma on vaivannut ja en ole keksinyt/löytänyt ratkaisua.

  Boksina on Vu+ Uno4K ja siinä OpenViX 5.0.027 lisättynä Novum FHD Slim skinillä. Tallennus tapahtuu ulkoiselle kovalevylle. Kaapeliverkko ja operaattorina paikallinen verkkoyhtiö Kaisanet, jonka kaapelikortti käytössä ja kortti La Digitalin CA+-moduulissa.

  1. Ongelmana on Jim-kanavan tallennus. (Kerran myös Sub) Tallennukset alkaa oikein ja jatkuvat ohjelman loppuun, mutta tallenne on 0 min. pitkä. Tallennuksen aikaan ei näy esim. 1hd, 2hd (sd:t näkyy) National Geografic hd näkyy, sd ei! Pääsääntöisesti tallennuksen kanssa yhtä aikaa näkyy salatut kanavat, mutta vapaat kanavat eivät näy, mutta jos katsot esim 1hd:tä ja tallennus alkaa Jimiltä, niin katselu ei keskeydy!
  Katsoin virittimen tilaa, kun testasin tallennusta Jim + Sub kanavilta yhtä aikaa. Kaikki virittimet antoivat ilmoituksen "Tallennuksia on käynnissä tai käynnistymässä". Singnaalimittarista vain viritin A antaa saman ilmoituksen samaan aikaan.
  Edellämainitut testitallennukset onnistuivat, mutta edellisenä iltana tekemäni tallennukset Jimiltä eivät. Olivat taas 0 min. pitkiä. Muita tallennuksia ei ollut silloin päällä, enkä katsonut tv:tä samalla.
  Salatuilta kanavilta tallennukset ovat onnistuneet tähän mennessä.
  Olen kokeillut ajastusta automaattiajastuksena, OpenWebiffin kautta kerta tallennuksena ja suoraan boksin epg:n kautta. Tulos on sama.

  2.Tähän liittyen valikossa on valittavana kaapeliverkonhaku. Se epäonnistuu joka kerta. Automaattihaku löytää kanavat kyllä.

  3. Virittimien asetuksissa on valittuna "Käytetty kanavanhakutyyppi" -> palveluntarjoaja
  "Country" -> Suomi
  mutta sitten, onko merkitystä sillä, mikä on valituna "Alueeksi"? Jätin siihen oletuksen, eli DNA Welho, koska siellä ei ole Kaisanettiä. Welhon lisäksi Sonera ja Elisa.

  Joku asetus on varmaan pahasti poskellaan, mutta mikä. Olen ollut vasta pari kuukautta boxin onnellinen omista ja täältä foorumilta on löytynyt apuja alkuun tosi paljon, mutta nyt en onnistunut löytämään ratkaisua.
   
 2. Ilman rekisteröitymistä näet vain viestiketjun ensimmäisen viestin.
Viestiketjun status:
Viestiketju on suljettu.

Jaa tämä sivu