Suomen Music Television poistuu ilmaisista kaapelikanavista - tilalle Paramount Network

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

TonicSat

Huoltovalikon jäsen
Sijainti
Pohjois-Pohjanmaa
Laitteisto
110cm moottorilla
Olen tykännyt pitää MTV:tä aamuisin taustamökänä, sieltä kun tulee videoita silloin. Jonkun aikaa olen ihmetellyt Paramount Network teaser-mainoksia, ja 1.10.2019 päivämäärää. "Aloittaisiko silloin se Viacom Channel johon saivat luvat antenniverkkoon pari vuotta sitten?"-ajattelin.

Nyt selvisi asia:

"Paramount Network aloittaa Music Televisionin kanavapaikalla 1.10.2019
Music Television uudistaa kanavasisältöjään. Kaapelitelevisioverkon peruskanaviin kuuluva, reality- ja komediasarjoja esittävä MTV vaihtuu 1.10.2019 alkaen Paramount Network -kanavaksi, joka tulee esittämään MTV:n suosituimpien sarjojen lisäksi myös elokuvia.

Paramount Network tuo ruutuun klassista ja uusinta huippuviihteen parhaimmistoa. Tv-kanavan ytimessä ovat mukaansatempaavat draamasarjat, realityä, huumoria, rikossarjoja ja tähtien täyteisiä elokuvia sekä yllätyksellisiä tarinoita. Uskalias ja elokuvallinen Paramount Network tuo tämän päivän tähdet kotisohvalle tarjoten laajan valikoiman sarjoja kuten The Jim Jefferies Show, Criminals Caught on Camera, The Daily Show ja South Park sekä elokuvia kuten Pulp Fiction, Ace Ventura ja Mona Lisa Smile.

MTV siirtyy muutoksessa osaksi maksukanavavalikoimaa, ja on jatkossa tilattavissa osana Mix-kanavapaketteja."

Bye bye MTV, taisi tulla yli 30v näkyvyyttä täyteen verkoissa :(
 
Ylös