Seasonista

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

henrip

Huoltovalikon jäsen
#1
Mistä kannattaa ostaa ja minkälainen? Mitä pitää muistaa ettei myöhemmin tartte sählätä erillisten virtalaitteitten tai rikkinäisten kortinlukioiden kanssa?
 

Vkeys

Huoltovalikon jäsen
#2
Moro :D

Tuo oli hyvä kysymys ja toivottavasti saadaan kommentteja muiltakin.
Itse olen käyttänyt Seasonia jo muutaman vuoden ilman mitään ongelmia. Heh tv:n ympäristö on välillä hyvinkin täynnä erilaista rompetta jotka on samoissa sähköissä ym., lapset ja koirat "potkivat" laitteita jotka on kytketty sekä maadoitettuihin että maadoittamattomiin rasioihin ja tosiaankaan ei mitään ongelmia toiminnan suhteen kuitenkaan ole ollut.
No nyt vuodenvaihteen jälkeen, kun Seasoneille alkoi tulla kysyntää laajempienkin massojen taholta niin jokainen on varmasti lukenut eri palstoilta jos jonkunlaisista ongelmista. Liittyykö ne vaan "kädettömyyteen" vai onko se esim. johonkin tiettyyn vastaanottimeen liittyvä riski??
 

Raitsa

Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
Kirjala
Laitteisto
Sony VPL-HW55ES + Stewart Firehawk 182cm, LibreElec + Intel NUC, 2 * nVidia Shield, LG 55B6V, Vu+ Uno4k & T90+8lnb, 28Tb Thecus N7510 NAS, Denon AVR-X1100W, AMX+ 3*Ipad, 3*KefQ1, 4*KefQ2DS, Elac S12EQ
#3
Basic card ja Megapic2 (M2) ovat sen verran nopeilla prosessoreilla varustettuja, että ainakaan Conaxin osalta seasonia ei tarvita.
Jos seasonia haluaa käyttää muihin emulaattoreihin / salauskokeiluihin esim. Wallbangerin kanssa, on viisain ostos season (tulevaisuudenkin kannalta.)