REL Storm III, kotiteatterikäytössä

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

stoope

Huoltovalikon jäsen
#1
Hei,

Onko kokemuksia laitteesta kuinka toimii elokuvilla. Itse asun vielä kerrostalossa joten, ei ole kehdannut kokeilla rajoja. Onko riittävä, syvyydessä ja laadussa mielestäni hyvä, mutta kuinkas painepuoli. :D
 

tapsa

Huoltovalikon jäsen
#2
Jup,

minulla oli REL Stentor (tuosta muistaakseni seuraavaksi suurempi malli).
Musalla eritttäin hifistynyt subbari, menikin loppujen lopuksi parempaan kotiin hifistille. Menee kyllä musalla kohtuu alas, ja on tarkka, mutta leffoilla ei paineentuottokyky ollut riittävä. Meni pahimmilla rajähdyksillä ym. muilla tehosteilla pörinäksi.

Lisäksi ole selkeästi suunniteltu kytkettäväksi mukana tulleella piuhalla kaiutintasoisella signaalilla, (kytkettiin rinnalle molempiin kanaviin -> XLR subbarin päässä). RCA monosignaalilla subbarin toisto jäi yksinkertaisesti vajaaksi. Tämä tietysti hankaloitti elämää LFE:n ohjauksen kanssa.

Lisäksi kaverit jaksoivat valittaa subbarin kyvystä leffoissa, ja tämä häiritsi katseluelämystä pahasti, joten vaihdoin Carverin Signatureen. Nyt ei paine lopu kesken, mutta musalla (joka tosin on noin 10% laitteiden käytöstä) mentiin huonompaan suuntaan.