OpenATV jumittaa

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

Epka

Huoltovalikon jäsen
Ongelmat vaan jatkuvat Vu+Duo2:n ja OpenATv (6.2. asennettu Satshop:n imagesta) kanssa. Tämä ongelma tosin esiintyi myös edellisien imagen kanssa, mutta oli hetkosen poissa päivityksen jälkeen.

Tällä kertaa kysymys koskee UI:n jumittumista. Tyypillisesti tämä tapahtuu katsoessa tallennusta samalla kun tastalla tapahtuu tallennus. Ui alkaa pyörittämään sitä sinistä 'lataa' kiekuraa säännölliseeen tahtiin, ensin n. puolen minuutin välein. Sitten jatkuvammin. Jos ttoiston pysäyttää, niin osa kanavista on kadoksissa (= täysin pimeinä). Tavallisesti nimenomaan HD kanavat. Myös UI hidastuu muutenkin (esim. transitiot animaatio menee pykäläisiksi, tekstityksiin tulee hidas feidi, kaikki kaukon toiminnot kulkevat kuin täi tervassa, valikot yms bufferoi kauokon näppäinpainallukset jne.). Jos UI:n vain käynnistää, käynnistyminen hyytyy OpenATv alotusscreeniin. Vika katoaa kun koko boksin uudelleenkäynnistää (virtanäppäimestä). Eli bootin jälkeen toimii hyvin, kanavat näkyy hyvin jne.

Onkohan tämä edes OpenAtv:n ongelma vai hardiksen ? Näppituntumalla vaikuttaisi ikäänkuin HD kanavan vastaanotto (+samaan aikaan jokin näistä: tallennus/kanavan toisto TV:lle/tallennuksen toisto) olisi liian raskas. Toisaalta, koska kanavien katoaminen näyttäisi olevan tietyt kanavaniput, epäilyttää voiko viritin olla jotenkin rikki (boksissa 4 viritintä)? Vai olisiko kenties kovalevy jotenkin puhki ?

Muilla vastaavia kokemuksia ? Tai ideita mistä tätä lähteä ratkomaan.
 
Ylös