Uutisia Netflix aloitti, Viaplay laskee hintojaan.

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

ankkanator

Huoltovalikon jäsen
Sijainti
saimaa
Nettiviihteessä käy nyt kova kuhina Suomessa. Netflix aloittaa toimintansa tänään ja HBO on aivan huulilla. Viaplay kisaa katsojista myös aktiivisesti, se ilmoitti laskevansa palvelunsa hintoja parilla eurolla, aavistuksen Netflixin juuri ilmoittamaa hintaa halvemmaksi.

Netflix aloittaa elokuvien ja tv-ohjelmien välittämisen netin kautta 7,99 euron kuukausimaksulla. Tutustumista varten annetaan uusille käyttäjille aluksi ilmainen kuukausi. Spotifyn maksaville asiakkaille annetaan kumppanuussopimuksen pohjalta pidempi ilmaisjakso, joka ainakin Ruotsissa kattaa koko loppuvuoden.

Samaan aikaan Viaplay kertoi laskeneensa tästä päivästä alkaen TV+Leffapakettinsa hintaa kahdella eurolla. Sen 7,95 euron kuukausimaksu on nyt siis 4 senttiä edullisempi kuin Netflixillä.
”Meille on tärkeää, että Viaplayn kattava tv- ja elokuvavalikoima on mahdollisimman monen kuluttajan saatavilla edullisesti. Siksi laskemmekin Viaplayn TV+Leffapaketin hintaa 9,95 eurosta 7,95 euroon kuukaudessa”, sanoo Viaplayn toimitusjohtaja Niclas Ekhdal.


Sekä Viaplay että Netflix kehuvat tarjontaansa monipuoliseksi. Mielenkiintoista on, että Viaplay kehuu omaavansa yksinoikeuden muun muassa Sony Picturesin ja Disneyn tv- ja elokuvasisältöihin. Samojen yhtiöiden tuotantoa kehuu kuitenkin välittävänsä myös Netflix.

HBO on kertonut avaavansa Suomessa lokakuussa, alle kymmenen euron kuukausimaksulla. Suuri ihme olisi, jos sieltäkin ei hyvin pian ilmoitettaisi alle 8 euron hintaa.


lähde:
http://www.tietokone.fi/uutiset/netflix_aloittaa_viaplay_laskee_hintojaan
 
Ylös