myykö joku käätömoottori. Ota yhteyttä?

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi
G

G-man

Rekisteröimätön kävijä
#3
bonga sanoi:
mun peilin koko on 1.2m ja viritin force d-master 1133s
Luepa Ari Ikosen kirja digitaalisatelliittitekniikasta. Siellä selitetään kuinka polarmount rakennetaan. Sen jälkeen hae romikselta vaikkapa Talbotin tuulilasinpyyhkijän moottori, n. 5€, osta 6-napainen kolmiasentoinen keinukytkin, kaapelia ym.
Tai maksa maltaita kaupallisesta, heikkotehoiseta moottorista.
 

Raitsa

Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
Kirjala
Laitteisto
Sony VPL-HW55ES + Stewart Firehawk 182cm, LibreElec + Intel NUC, 2 * nVidia Shield, LG 55B6V, Vu+ Uno4k & T90+8lnb, 28Tb Thecus N7510 NAS, Denon AVR-X1100W, AMX+ 3*Ipad, 3*KefQ1, 4*KefQ2DS, Elac S12EQ
#4
bonga:
tämä viestisi kuuluu Ostetaan & myydään-osastolle.
 

pasi_a

Huoltovalikon jäsen
#5
Helpointa sinun olisi kai hankkia diseq-tyyppinen moottori. Kysy joltain jälleenmyyjältä. Tietävät kyllä kun kerrot vastaanottimesi tyypin ja peilin koon/mallin. Jos tuossa vastaanottimessasi on diseq 1.2, muuten menee vaikeammaksi muttei mahdottomaksi.

Pystyy moottorin tekemään itsekin jos on aikaa. Teräsputkea, sähkömoottori ja kierretankoa.... Jos on hyvä tekijä niin paremmanhan saa kuin kaupasta.

Itselläni on ollut Echostarin valmistama ja noin 700mk maksanut kääntömoottori jo seitsemän vuotta eikä ole hajonnut. Kestävyys riippuu paljon siitä rääkätäänkö moottoria, ja rääkätäänkö vielä pakkasella.