Kysymys Multiblock sivusyöttö ja monoblock samassa?

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

Karhu78

Huoltovalikon jäsen
Sijainti
HOLLOLA
Laitteisto
-
Aikaisemmin ollut asennettuna ja käytössä Triax TD110 ja monoblockilla Astra 19.2E ja Hotbird 13.0E Kanavat näkyi hyvin, kunnes keväällä katolta tipahti jäämöykky joka hajotti mikroaaltopään kiinnikkeen.

Nyt hankittuna Inverto multiblock sivusyöttö, ja asiaan kuuluva DiSEqC kytkin... Muut tykötarpeet luonnollisesti myös...

Nyt kiinnostaisi tietää, että:

- Voinko asentaa Monoblockin ja kolme muuta mikroaaltopäätä, jolloin teoriassa voisi ottaa vastaan viiden satelliitin signaalia? Kunhan asettelee DiSEq asetukset virittimestä kohdilleen 5 mikroaaltopään mukaan... Olenko jo metsässä?

- Vai onko suosiolla parempi laittaa neljä noita mikroaaltopäitä ja unohtaa se monoblock tästä asennuksesta... Mielellään haluisin sen settiin mukaan, ettei jää varastoon "homehtumaan". Haluisin perusteluita, miksi tämä olisi parempi ratkaisu.


Viasatin "systeemi" on maksukanaville erikseen omanaan (oma tallentava hd boxi, mikälie mini lautanen ja oma antennijohtonsa... Vapaat kanavat sitten erikseen tällä isommalla "oikealla" lautasella.

Mitä satelliitteja olisi tuolla suunnalla joka asennettuna (ja suunnassa nytkin) olisi mahdollista saada?

Tosiaan haluan noi astran ja hotbirdin kanavat, lisäksi mietin jotain eutelsat... Mitä muuta?

Eli maksukanavia en halua, enkä lisää urheilukanavia (ainakaan väkisin).

Seuraavat voisi olla tervetulleita: musiikki (mieluiten dance), lasten ohjelmat, luonto ja elukkakanavat, ratsastuskanavat (vaimo hevoshullu), myöskään aikuisviihdettä unohtamatta ;)

Tätä saittia kehuttiin parhaimmaksi, mistä kannattaa kysyä vinkkiä ja apua... Joten kommetteja ja kaikkea siltä väliltä tänne vaan, kaikki ehdotukset tervetulleita. :)
 
Ylös