Mikä kangas käytössä CRT-Sonylla?

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

Kuupo

Huoltovalikon jäsen
#1
Tuntuu että lähes joka toisella Huoltovalikkolaisella on teatterissaan Sonyn CRT (kuten myös minulla), niin ajattelin kysäistä että millaiselle kankaalle heijastatte kuvan?

Mukavia tietoja olisi mm. koko, pinta, valmistaja ja myös katseluetäisyys. Myös tykin malli olisi kiva tietää.

No niin hyvät ihmiset, vipinää Valikkoon ja vastauksia kehiin.
 

Maukka

Huoltovalikon jäsen
#2
1272:n parina on kehystetty 190cm leveä Screenlinen White Ice suhteella 16:9. Alkuun kankaassa oli pientä aaltoilua, mutta muutaman viikon jälkeen venytys oli tehnyt tehtävänsä. Gainia tuossa kankaassa on noin 1,2. Kehykset ovat mattamustat ja 7cm leveät.

Kankaan kiinnitys tapahtuu kankaan saumoihin asetettavien metallitankojen, kumilenkkien ja kehyksissä olevien metallitappien avulla. Metallitankoja vedetään siis kohti kehyksiä kuminauhojen avulla. Kankaan mukana tuli noita metallitappeja turhan vähän, mutta sain teetettyä niitä lisää kaverin kautta. Alunperin kankaan reunoilla oli vain kaksi kiinnityskohtaa, mutta askartelun jälkeen niitä on neljä. Ylä- ja alareunassa niitä oli valmiiksi jo riittävä määrä. Kuminauhoja tulee reilu pussillinen, mutta ovat niin jämäkkää tekoa, että tuskinpa ainakaan napsuvat poikki käytössä.

Hyvä kangas, mutta kannattaa varmistua, että kiinnitystarvikkeet ovat kunnossa. Screenlinen maahantuoja on Noretron.