IPTV Mielenkiintoiset IPTV-kanavat

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

Vkeys

Huoltovalikon jäsen
#1
Avataan kokeeksi toinenkin ketju näistä IP-kanavista. Pitäydytään pelkissä kanavavihjeissä, jos sattuisi jotakin kiinnostamaan. Tarjolla olevia kanaviahan (E2 IP-Updater) on varsin suuret määrät ja niistä mielenkiintoisten kanavien poimiminen saattaa olla hivenen hankalaa suurimmalle osalle käyttäjistä.

Vihjaillaan myös MAG-250 kanavista, jos/kun joku muukin niitä jatkossa tulee hyväksikäyttämään (maksulliset IP-kanavat).

eScapes HD Tv (IPTV Filmon alaosio): Tämä on näitä ns. relax-kanavia "live"maisemaa+rauhoittavaa? musaa. Juju/mielenkiinto minulla juuri tähän on se, että normaalisti nämä näyttävät Aasia-painotteista viidakkoa jne. Tämä escape tv taasen on jenkkikanava ja maisemat valtaosin from USA. Kanava oli hetken Euroopassa nähtävillä 13E-birdin kautta mutta hävisi sieltä varsin nopeasti.
Kuvanlaatu tässä verkkojakelussa ei satelliitille pärjää, mutta ihan katselukelpoinen kuitenkin.

Landscape Channel HD (IPTV International others): Samantyylinen relax-kanava kuin edellinenkin. Filmit tosin Eurooppa-Aasia painotteisia. Kanava on lähetellyt sd-versustaan 28E kautta vuosikausia (parin tunnin pätkiä vuokrattuna joltain kanavalta).
Kuvanlaatu selkeästi huonompi kuin escapesilla mutta kohtalainen kuitenkin.

Itse olen senverran Tv-orientoitunut (hehe mitähän sekin lienee?) ja näinollen töllö yleensä aina päällä, kun himassa oleilen. Nämä edelliset ovat ihan nastaa taustamölyä, ilman varsinaista pidempiaikaista katselua, suosittelen.
escapes Tv.jpg
Landscape Tv.jpg
 

Samzam

Tuki-jäsen
Tuki-jäsen
Kanta-Häme
Laitteisto
Vu+ Ultimo 4K, 4xT2,5xS2, 107*113cm offset + GT-DM14MG kääntömoottori 86.5E-36W + 85cm offset
#2
Sopisko tälle osastolle myös mielenkiintoiset TOIMIVAT stream-URLit? Niitähän voi itsekin lisätä kanavalistalle Add streamURL pluginilla tai dreamboxEDIT:llä.
 

Samzam

Tuki-jäsen
Tuki-jäsen
Kanta-Häme
Laitteisto
Vu+ Ultimo 4K, 4xT2,5xS2, 107*113cm offset + GT-DM14MG kääntömoottori 86.5E-36W + 85cm offset
#4
Tässä olisi naapurimaamme Eesti-TV:n URLit. Jonkun verran on tullut katseltua. Näkyy vain omatuotanto ohjelmat täällä suomessa. Muulloin tyhjää. Tekijänoikeuksista lienee kysymys.

ETV: rtmp://193.40.133.138/live/etv
ETV2: rtmp://193.40.133.138/live/etv2

Edit: Sama kuva + ohjelmatiedot. Ulkomailla näkymättömät ohjelmat ruksattuna ETV otse | ERR
 
Viimeksi muokattu:
Kiitokset: Raitsa ja Vkeys

Raitsa

Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
Kirjala
Laitteisto
Sony VPL-HW55ES + Stewart Firehawk 182cm, LibreElec + Intel NUC, 2 * nVidia Shield, LG 55B6V, Vu+ Uno4k & T90+8lnb, 28Tb Thecus N7510 NAS, Denon AVR-X1100W, AMX+ 3*Ipad, 3*KefQ1, 4*KefQ2DS, Elac S12EQ
#5
E2-bokseihin kannattaisi ehkä kanavalistalle tehdä IPTV parhaat-kansio tms, johon kopioi/siirtää noita parhaita IP-kanavia ja kyseiset kansiot pystyy myös täällä jakamaan.

IPTV.JPG
 

Artsi-

Tuki-jäsen
Tuki-jäsen
Laitteisto
Vu+ Solo2
Octagon SF4008
1,1m moottoriantenni
#7
Tossa toisessa linkit näkyvät ilman kirjautumista facebookkiin.
 
Kiitokset: Vkeys

Artsi-

Tuki-jäsen
Tuki-jäsen
Laitteisto
Vu+ Solo2
Octagon SF4008
1,1m moottoriantenni
#8
Tosi kauan sitten oli Motors TV 13e:ssä FTA. Nyt sitä voi taas seurata IPTV:ssä. Alemmassa IPTV Sport osiossa on RUS-Motors TV, kielistä voi valita ranskan- tai englanninkielen.
 

Artsi-

Tuki-jäsen
Tuki-jäsen
Laitteisto
Vu+ Solo2
Octagon SF4008
1,1m moottoriantenni
#11
MOTOR SPORT-9102014-167.jpg MOTOR SPORT-9102014-1625.jpg edellä mainitulla kanavalla dokumenttia 1969 vuoden Bathurstista, tällä hetkellä tulee jo värillistä vuodelta 1971.
Ja niinkuin näkyy kuvistakin luvassa on aina live lähetyksiä tarjolla.
 

Vkeys

Huoltovalikon jäsen
#13
Vevo 3 lähettää countrymusaa ymmärtääkseni 24/7. Näissä kanavaluetteloissa voi löytyä myös nimellä V3 HD. Kakkoselta jotain räppiä ja ykköseltä discompaa/popahtavaa. E2 listoilla olen tuon hiffannut alusta lähtien mutta kertaakaan ei ole pysynyt stabiilina kuin muutaman sekunnin. Nyt en ole sieltä tsekannut, kun ei ole jaksanut Vuuta laittaa tulille. Technomatella ainakin nyt muutamana päivänä tullut ihan normisti näkyen. Köyhän miehen CMT tämä:)
Vevo – Wikipedia
 

Artsi-

Tuki-jäsen
Tuki-jäsen
Laitteisto
Vu+ Solo2
Octagon SF4008
1,1m moottoriantenni
#14
Niin et sitte muista mikä oli E2;sen hakemisto ja kanavan ID:tä niin löytyis ja vois kokeilla. Kun mitään kanavan hakutoimintoa ainakaan mä en oo löytäny.
 

Vkeys

Huoltovalikon jäsen
#15
En muista kyllä yhtään. Kokeile music-osiota tai US tai jotain America liitännäistä. Siellä nimenomaan muistelisin olevan VEVO-nimellä nämä 3. Teeämmässä on tuo V3HD. Hoodeena US countryä, ihan nastaa muuten tämä iptv-hommeli:joyful:
 

Artsi-

Tuki-jäsen
Tuki-jäsen
Laitteisto
Vu+ Solo2
Octagon SF4008
1,1m moottoriantenni
#16
Joo makiaa on, IPTV, ku tullee Austraalian motorsporttia töllöstä :eek:
 

Artsi-

Tuki-jäsen
Tuki-jäsen
Laitteisto
Vu+ Solo2
Octagon SF4008
1,1m moottoriantenni
#17
Aika mielenkiintoinen seikka, että toi kanava aina "jämähtää" ohjelman vaihtuessa, mutta kun käy jollakin toisella kanavalla tulee se taas jouheasti.
 

Vkeys

Huoltovalikon jäsen
#18
...joo ei nämä kaikki vielä toimi ihan 100% Mutta kyllähän tämä iipeeteevee mullistaa ainakin ulkomaisten kanavien katselun täysin, ja osin on lyhyessä ajassa sen jo tehnytkin.
Ainiin muuten, jos joku kiinnostunut thaikkukanavista ja ei pysty isoa peiliä laittamaan C-bandille 78.5E niin iptv jeesaa tässäkin Malimar TV Network | Thai TV, Lao TV, Khmer TV, and Hmong TV Rokuboxi näille.
 

Vkeys

Huoltovalikon jäsen
#21
...hyvältä näyttää tuo(kin). Tuolta saisi sen puuttuvan uuden seelannin, puhumattakaan muusta tarjonnasta. Kokeilkaa nyt vaihteeksi joku muu ensimmäisenä ja jakakaa kokemuksia. Mulla tosin Rokuboksi jo tullipostissa venaamassa ja näyttää Roku olevan tuolla listalla myös:rolleyes:
 

Vkeys

Huoltovalikon jäsen
#24
WoWTv tulilla täällä Roku-boksin kautta. Helppo asentaa käyttökuntoon ja hintahan on 25$/kk, siis tämä kanavatilaus. Rokubokseja ebaysta erinäköisin hinnoin. Ensivaikutelmana kanavia ihan käsittämättömästi, niin juueseistä kuin kanadan ja muun Amerikan kautta englannistakin. Kyllä tuo BBC HD aika lähellä hoodeeta näyttää olevan. Itselläni Roku2-boksi ja se vakiona wireless (tai ainakin itse sellaisen tilasin. Heheh luulin kyllä, että olisi mahdollisuus rj4viiteenkin mutta eipä paikka ole). Boksi itsessään hyvin pieni, lähes puolta pienempi kuin aikaisempi MAG-250, joka sekin pieni verrattuna esim. sattiboxeihin.

Tässä WowTv-paketissa aika osa sd-kanavia. Kuvanlaatu ei priimaa mutta ainakin itselleni kelvollinen. VU+ iptv-kanavien näköistä ehkä verrannollisesti. Ei pätkimistä tai freezausta ainakaan toistaiseksi. HD-kanavat ihan jeesnäköistä tavaraa.

Kanavavalikoima itseäni enemmän kiinnostava juuri ja juuri, versus mag-250 boksilla tulevat zeussatin kanavat. Niissä kuvanlaatu kyllä hitusen parempi, eli ne ovat hyvin priimaa. Siellä vaan pientä freezausta ollut joskus iltaisin. Kumpaakin voi kyllä puhtaalla omallatunnolla suositella, koska tuo parikymmentä juuroa kuukaudessa ei valtaosalle paha raha ole. Ja kummallekin boksille löytyy muitakin palveluntarjoajia netin pimein, jos näitä ei kelpuuta. Jenkkikanavia vaan ei meillä lautasella näe, joten tämä iipeetöllö on se ainoa vaihtoehto. Ja mikäli joku näistä innostuu, niin testaa ihmeessä joku muukin palveluntarjoaja...

Kanavalista wowille->

Loppualkukommenttina pakko sanoa, että "ju*alauta, mä kattelen juuri KOMO-Tv kotisohvalla telkkarista. Kuulin KOMO-radioaseman 80-luvun alussa ja moinen ei käväissyt pienessä mielessäkään, että jokupäivä tuon radioaseman sisarteeveekanava meillä/mulla näkyisi, hillitöntä"

KOMO 001.JPG
KOMO 002.JPG :finger:
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Kiitokset: DoDo, cad60 ja jko