Sivustoa
sponsoroi SatShop.fi

IPTV Mielenkiintoiset IPTV-kanavat

Viestiketju osiossa 'IPTV' , aloittajana Vkeys, 07.09.2014.

 1. Vkeys

  Vkeys Huoltovalikon jäsen

  Avataan kokeeksi toinenkin ketju näistä IP-kanavista. Pitäydytään pelkissä kanavavihjeissä, jos sattuisi jotakin kiinnostamaan. Tarjolla olevia kanaviahan (E2 IP-Updater) on varsin suuret määrät ja niistä mielenkiintoisten kanavien poimiminen saattaa olla hivenen hankalaa suurimmalle osalle käyttäjistä.

  Vihjaillaan myös MAG-250 kanavista, jos/kun joku muukin niitä jatkossa tulee hyväksikäyttämään (maksulliset IP-kanavat).

  eScapes HD Tv (IPTV Filmon alaosio): Tämä on näitä ns. relax-kanavia "live"maisemaa+rauhoittavaa? musaa. Juju/mielenkiinto minulla juuri tähän on se, että normaalisti nämä näyttävät Aasia-painotteista viidakkoa jne. Tämä escape tv taasen on jenkkikanava ja maisemat valtaosin from USA. Kanava oli hetken Euroopassa nähtävillä 13E-birdin kautta mutta hävisi sieltä varsin nopeasti.
  Kuvanlaatu tässä verkkojakelussa ei satelliitille pärjää, mutta ihan katselukelpoinen kuitenkin.

  Landscape Channel HD (IPTV International others): Samantyylinen relax-kanava kuin edellinenkin. Filmit tosin Eurooppa-Aasia painotteisia. Kanava on lähetellyt sd-versustaan 28E kautta vuosikausia (parin tunnin pätkiä vuokrattuna joltain kanavalta).
  Kuvanlaatu selkeästi huonompi kuin escapesilla mutta kohtalainen kuitenkin.

  Itse olen senverran Tv-orientoitunut (hehe mitähän sekin lienee?) ja näinollen töllö yleensä aina päällä, kun himassa oleilen. Nämä edelliset ovat ihan nastaa taustamölyä, ilman varsinaista pidempiaikaista katselua, suosittelen.
  escapes Tv.jpg
  Landscape Tv.jpg
   
  fugue ja Satelliittiharrastaja kiittävät tästä.
 2. Ilman rekisteröitymistä näet vain viestiketjun ensimmäisen viestin.

Jaa tämä sivu