IPTV Mielenkiintoiset IPTV-kanavat

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

Vkeys

Huoltovalikon jäsen
Avataan kokeeksi toinenkin ketju näistä IP-kanavista. Pitäydytään pelkissä kanavavihjeissä, jos sattuisi jotakin kiinnostamaan. Tarjolla olevia kanaviahan (E2 IP-Updater) on varsin suuret määrät ja niistä mielenkiintoisten kanavien poimiminen saattaa olla hivenen hankalaa suurimmalle osalle käyttäjistä.

Vihjaillaan myös MAG-250 kanavista, jos/kun joku muukin niitä jatkossa tulee hyväksikäyttämään (maksulliset IP-kanavat).

eScapes HD Tv (IPTV Filmon alaosio): Tämä on näitä ns. relax-kanavia "live"maisemaa+rauhoittavaa? musaa. Juju/mielenkiinto minulla juuri tähän on se, että normaalisti nämä näyttävät Aasia-painotteista viidakkoa jne. Tämä escape tv taasen on jenkkikanava ja maisemat valtaosin from USA. Kanava oli hetken Euroopassa nähtävillä 13E-birdin kautta mutta hävisi sieltä varsin nopeasti.
Kuvanlaatu tässä verkkojakelussa ei satelliitille pärjää, mutta ihan katselukelpoinen kuitenkin.

Landscape Channel HD (IPTV International others): Samantyylinen relax-kanava kuin edellinenkin. Filmit tosin Eurooppa-Aasia painotteisia. Kanava on lähetellyt sd-versustaan 28E kautta vuosikausia (parin tunnin pätkiä vuokrattuna joltain kanavalta).
Kuvanlaatu selkeästi huonompi kuin escapesilla mutta kohtalainen kuitenkin.

Itse olen senverran Tv-orientoitunut (hehe mitähän sekin lienee?) ja näinollen töllö yleensä aina päällä, kun himassa oleilen. Nämä edelliset ovat ihan nastaa taustamölyä, ilman varsinaista pidempiaikaista katselua, suosittelen.
escapes Tv.jpg
Landscape Tv.jpg
 
Ylös