Sivustoa
sponsoroi SatShop.fi

Matkahuollon pakettikuljetus vs. Postin palvelut ja muut kuriiripalvelut

Viestiketju osiossa 'Sitä ja tätä' , aloittajana pmantynen, 21.08.2017.

 1. pmantynen

  pmantynen Tuki-jäsen Tuki-jäsen

  Kaupunki:
  Forssa
  Laitteisto:
  Vu+ Duo (sat), Vu+ Solo2 (sat) + 2x Sundtek USB, lautaset: T90, Gibertini 150 (polarmount), Offset 70 cm (diseqc moottori)
  Maailma muuttuu, mutta ei ainakaan tässä tapauksessa parempaan suuntaan. Ennen kun tilasi sponsorilta tavaraa niin Matkahuollon kautta jopa tänne Forssaan sai tavaran seuraavan päivän aamuksi. Vaan sittemmin on näköjään Matkahuollon kuljetusstrategia pantu uusikis ja nykyään tavara Klaukkalasta jatkaakin Hesasta Turkuun ja toivon mukaan vielä tänä vuonna Forssaan. Viimeinen merkintä on perjantailta klo 18:07.

  Tosiaan lieneekö joku suunnittelija loikannut Postilta Matkahuollolle, kun näyttää nyt sama ideat olevan sielläkin. Toimipisteitä kiinni ja asiamiehet jonnekin kahviloihin tms sekä kuljetukset suurien solmujen kautta.

  Aiemmin Matkahuolto oli nopeuden ja hinnan suhteen ylivoimainen Postiin verrattuna. Nyt lienee parempi siirtyä käyttämään Postin palveluita, ei aikakaan pety. Sitäpaitsi ainakin lokeroautomaatit tuntuvat toimivan nykyään hienosti ... Mitäs kokemuksia muilla? Tästä voisi tehdä äänestyksenkin, mutta ehkä kuitenkin kokemukset on informatiivisempaa kuin pelkkä tilasto ...
   
 2. Ilman rekisteröitymistä näet vain viestiketjun ensimmäisen viestin.

Jaa tämä sivu