Kysmyksiä emuista

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

chaoscreator

Valvoja
Sijainti
Kemiönsaari
Kysmyksiä emuista

Esim tuossa Hydra Olympiassa kun on esim. noi radecast, newcamd
mitäs noi maininnat STICK ja UNSTICK tarkoittaa kun mennään softcam menyyhyn jossa voidaan vaihtaa emu? Tarkoitaako toi STICK sitä että tähän kanavaan käytetään määriteltyä emua jossa se määritellään STICKiksi vai mitä? Toin STICKhän on oletus.

Toi emun vaihtaminen. Oliko se Polarbear joka tuossa yhteen toiseen threadiin liittyen vastauksessaa sanoi että "sammuta emu ja vaihda toiseen". Miten toi tekisesti tapahtuu - menemällä FTA kanavalle??

Tuossa Hydra Control Panelin päivityksen jälkeen kun päivitin (sinisen näpylän avulla) noi Newcamd ja Radecast muuttui toiminta takkuiseksi. Kun haluan muutaa sc:n Newcamd-Radecastiksi niin se jää junnaamaan eli ei tee mitään mutta ei päästä poiskaan. Toinen ongelma noissa päivityksissä oli SCAM (oliko se 25.8 päivätty vai mikä) niin lataus keskeytyy ja kuva pimenee ja boksi tilttaa. Olisiko noita käytännössä parempi vain päivittää FTP:llä tai keywizardilla vai teenkö jonkiin mokan päivittäessä (pitääkö se softcami olla valittuna hydrassa jonka lähtee sinisen napin takaa päivittämään vai onko sillä väliä-vai pitääkö jonkin palasen poistaa ennen uuden asennusta).

No tässä nähdään untuvikko mikä untuvikko mutta joka päivä koetetaan oppia uutta vaikka kantapään kautta.
 

Raitsa

Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
Sijainti
Turku
Laitteisto
3 * Nvidia Shield + Synology NAS DS218+ LG 77CX6LA + Genelec + RasPi/rAudio + Adam T5V + T7V + T10S - ArcoLinux
Sinun tulee rekisteröityä nähdäksesi muutakin kuin ensimmäisen viestin sisältö.
 

Charlie

Huoltovalikon jäsen
Sijainti
Espoo
Sinun tulee rekisteröityä nähdäksesi muutakin kuin ensimmäisen viestin sisältö.
 
Takaisin
Ylös