Kuva kuvassa eli PIP

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

heebo1974

Huoltovalikon jäsen
Laitteisto
VU+ DUO2 (OPENVIX 5), 2xDual T2/C viritin, La Digital CI+ CAM, 1 TB HD, LG 60PN650T, Chromecast 2
LG 55UH770V + PS4 + Wetek Play
#1
Mites muilla toimii tuo enigma2:n kuva kuvassa? En ole sitä koskaan käyttänyt, mutta nyt jääkiekkoa formulaa tulee samaan aikaan, niin ajattelin vähän harjoitella.

No todella epästabiili ainakin salattujen kanavien kanssa. Jos vaihtaa kanavat päittäin, niin kaatuu aika varmuudella.
 

Raitsa

Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
Kirjala
Laitteisto
Sony VPL-HW55ES + Stewart Firehawk 182cm, LibreElec + Intel NUC, 2 * nVidia Shield, LG 55B6V, Vu+ Uno4k & T90+8lnb, 28Tb Thecus N7510 NAS, Denon AVR-X1100W, AMX+ 3*Ipad, 3*KefQ1, 4*KefQ2DS, Elac S12EQ
#2
Crashlogi kannattaa viedä imagetiimin sivustolle tiedoksi.
 

pmatil

Huoltovalikon jäsen
Laitteisto
VU+ Duo 2 + 2 x Dual DVB-C :: OpenVIX 5.1.013
#3
Aiheelle oli näemmä jo avattu ketju joten jatkan tähän (jos ei ole hyvä idea, ylläpito kertonee).

Heebon viestiin, minulla toimii PIP hyvinkin vakaasti, ei ole kertaakaan aiheuttanut boksin kaatumista. Käytössä vain OpenVIX. Sitä olen harmitellut että PIP-kuvassa ei toimi DVB-tekstit mutta tämä liittynee VU+:n ajureihin.

Pientä PIP-kuvan jumittamista on kyllä esiintynyt, en tiedä mihin se liittyy, eikä rajaannu vain yhteen kanavaan. Myös salatuilla kanavilla toimii hyvin (toki kahta linkitettyä ei voi katsoa PIP- ja pääkuvassa koska PIP varaa aina yhden koko virittimen itselleen).

Sitten jos sattuu käyttämään nollanappia (0) vaihtaakseen viimeksi katsottujen kanavien välillä (heti PIP:n käytön jälkeen), niin voi käydä näin:Olen myöskin harmitellut sitä ettei PIP-kuvan sijaintia tai kokoa voi muuttaa. Asetuksista kun ei löydy mitään siihen viittaavaa. Tänään löysin sattumalta näppäinmäärityksistä kohdan "Siirrä PIP". Mappasin napin toiminnolle ja tosiaan, aukeaa valikko josta voi sekä siirtää että muuttaa PIP-kuvan kokoa. Lisäksi saa eri moodeja, rinnakkaiset kuvat, diagonaalikuvat jne.
 

Samzam

Tuki-jäsen
Tuki-jäsen
Kanta-Häme
Laitteisto
Vu+ Ultimo 4K, 4xT2,5xS2, 107*113cm offset + GT-DM14MG kääntömoottori 86.5E-36W + 85cm offset
#4
Olen myöskin harmitellut sitä ettei PIP-kuvan sijaintia tai kokoa voi muuttaa. Asetuksista kun ei löydy mitään siihen viittaavaa. Tänään löysin sattumalta näppäinmäärityksistä kohdan "Siirrä PIP". Mappasin napin toiminnolle ja tosiaan, aukeaa valikko josta voi sekä siirtää että muuttaa PIP-kuvan kokoa. Lisäksi saa eri moodeja, rinnakkaiset kuvat, diagonaalikuvat jne.
Ellen väärin muista niin pip-kuvan päälläollessa sinisella napilla saa valintoja.
 

heebo1974

Huoltovalikon jäsen
Laitteisto
VU+ DUO2 (OPENVIX 5), 2xDual T2/C viritin, La Digital CI+ CAM, 1 TB HD, LG 60PN650T, Chromecast 2
LG 55UH770V + PS4 + Wetek Play
#5
Toi oli joskus keväällä, ehkä OpenATV:n aikaan ?!? OpenVIXin kanssa ainakaan nykyään ei ole ollut mitään ongelmia PIP:n kanssa.
 

PeeHoo

Tuki-jäsen
Tuki-jäsen
Espoo
Laitteisto
Vu+ Duo2 (1x tuplaS2, 1xtuplaT), Vu+ Ultimo (3xT), Windows 10/Kodi, Denon AVR-2113, 2 x Raspberry Pi, Asus Lyra, Asus AC66U, Asus56U
#6
Vieläkös se pip kuva nykii? Ainakin joskus näin oli kun testasin ja samalla ihmettelin että miten joku vanha Toppy näytti nykimättä...