Kannettavat MP3 soittimet

  • Viestiketjun aloittaja Mixu
  • Aloituspäivämäärä
Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

Mixu

Valvoja
Sijainti
Turku
Nyt loppui kärsivällisyyteni iPodini kanssa. Omistamassani 40:n gigan mallissa kun alkaa olemaan sen verran biisejä että niitä ei sieltä enää tahdo löytää.

Apple kun kun on kaikessa viisaudessaan päättänyt että kappaleita voi ensinnäkin laittaa koneeseen ainoastaan erillistä ohjelmaa käyttämällä joka on siten erittäin työlästä. Sitten kappaleet lajitellaan joko esittäjän,albumin,säveltäjän yms. mukaan no tämä taas luo sellaisen ongelman että koska minulla on paljon kokoelmalevyjä (esim.ministry of sound) podissani niin puolella esittäjistä on pelkästään yksi kappale. Näin esittäjien lista on tuhottoman pitkä ja mitään ei tahdo löytyä helposti.

Omistin ennen halvemman ja tosin myös isomman soittimen jossa tiedostorakenne koostui kansioista ja laite ilmestyi erillisenä kovalevynä windowsin listaan. Se oli helppoa koska kaiken voi järjestellä itse miten halusi. Siitä hajosi kovalevy ja sen jälkeen menin tuon iPodin ostamaan.

Nyt kuitenkin taidan taas hankkiutua tuosta podista eroon ja etsiä itselleni pätevämmän soittimen. Raitsa minulle joskus linkkejä laitooikin iRiver merkkisistä soittimista ja ne kovasti nyt kiinnostaakin. Lähinnä malli iHP-140. Alempana muutama linkki kyseisestä pelistä. Eli tämä vakiokysymys: onko kukaan tuollaista ehtinyt vielä hankkimaan ja onko tiedossa muita soittimia joihin pääsee käsiksi ilman erikseen asennettavaa ohjelmaa?

http://www.irivernordic.com/products.php?pid=24&PHPSESSID=fb9d9424742706cf8a166a349100631c

http://www.mp3players.co.uk/site/uk/ihp140.html

Mixu
 

Mixu

Valvoja
Sijainti
Turku
Sinun tulee rekisteröityä nähdäksesi muutakin kuin ensimmäisen viestin sisältö.
 

Mixu

Valvoja
Sijainti
Turku
Sinun tulee rekisteröityä nähdäksesi muutakin kuin ensimmäisen viestin sisältö.
 
Takaisin
Ylös