Jääkiekkoa

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

jko

Huoltovalikon jäsen
Onneksi en tilannut. Mutta kun olin hakenut kanavat niin katsoin tietoja -> kanava valikosta niin väitti resoluution olevan 1920 x 1080. Ehkä tässä on jokin mahdollisuus vaihtaa tuohon resoluutioon lennossa sitten myöhemmin? Ehdottomasti kannattaa antaa palautetta. Oikein odotan että joku myyjä soittaa ja kauppaa tätä liigan sd-kanavapakettia sitten kyllä annan palautetta isoon ääneen... :p:D
Mainostivat aikaisemmin Telialla, että tulossa on 4k kuvalla jääkiekkoa. Saisivat ensin nyt sen lähetettyä 720p@50Hz resoluutiolla Canal Digitalilla. Em. resoluutio on se joka jatkoaika-palstan mukaan on käytössä nyt Chromecastillakin. Joku 7-8 Mbit/s riittäisi jo sillä resoluutiolla asialliseen hd-kuvaan. Toki jos oikein raha polttelisi taskussa niin voisivat pistää sillä 14-15 Mbit/s bittivirralla em. resoluutiolla jolla Saksan isot kanavat lähettävät urheilua.

Transponderi minne Telian jääkiekkokanavat päätyivät on tämä. Ei tuollaiseen transponderiin mahdu kuin 4-5 kpl hd-kanavia laatukuvalla.

Screenshot 2018-09-14 at 19.31.37.png
 
Kiitokset: marjanen

Samzam

Tuki-jäsen
Tuki-jäsen
Kanta-Häme
Laitteisto
Vu+ Ultimo 4K, 4xT2,5xS2, 107*113cm offset + GT-DM14MG kääntömoottori 86.5E-36W + 85cm offset
Transponderi minne Telian jääkiekkokanavat päätyivät on tämä. Ei tuollaiseen transponderiin mahdu kuin 4-5 kpl hd-kanavia laatukuvalla.
Itseasiassa Telia pakettihan jaettiin kahteen transponderiin. Tuossa kuvassa olevaan meni kanavat 1-4 ja seuraavaan 5-7 + studio. Kuvan transponderista poistui nuo Ruutu-kanavat. Tuolla A12 ja A13...
THOR 6 service info | Telenor Satellite
 

jko

Huoltovalikon jäsen

Upptäck Telia Tv och Play - Telia.se

Telia Digital-TV – Wikipedia

Ruotsin Telian kautta jääkiekon sm-liigan saisi näkymään 26,50 euron kk-hinnalla. Toimii koko EU-alueella ilman VPN palvelua.

Mukana saa sillä hinnalla jääkiekon lisäksi kaikki Ruotsin peruskanavat 1-14, Eurosport 1-2HD, Discovery HD:n ja muutaman muun kanavan.

Tv från Telia - Telia.se --> Kanaler.

Sen enempää asiaan perehtymättä veikkaisin että Telia kieltäytyy myymästä tuota suomalaisille asiakkaille vaan pitää olla laskutusosoite Ruotsissa ja paikallinen henkilötunnus. Helpoiten onnistuu jos on joku kaveri tai sukulainen bulvaanina Ruotsissa joka sen tilaa nimiinsä.

Piti ihan tarkistaa tuon sm-liigan 4k-lähetysten jutun päivämäärä ettei ole aprillipäivä ollut. Eli kyllä sitä pitäisi 4k kuvaa tulla playoffsien aikaan:

Telia lupaa huipputerävää 4K-kuvaa ensi kauden pudotuspelien kiekkolähetyksiin – yhteistyö Kärppien kanssa tiivistä
 

harkonen

Tuki-jäsen
Tuki-jäsen
Oulu
Laitteisto
VU+Duo2 (ATV6.2)
90 (0.8W-4.8E-13E)
120 (19.2E-23.5E-28.2E)
3xInverto BP QD
3xInverto BU HGLN QD
EMP MS21/12PIU-6
dna dvb-c
Oikein odotan että joku myyjä soittaa ja kauppaa tätä liigan sd-kanavapakettia sitten kyllä annan palautetta isoon ääneen... :p:D
Sieltä kun soittaa jonkun telemarkkinointifirman provikkapalkkainen kausiapulainen, niin antamasi palaute menee varmasti perille. :p
 

jko

Huoltovalikon jäsen
Sieltä kun soittaa jonkun telemarkkinointifirman provikkapalkkainen kausiapulainen, niin antamasi palaute menee varmasti perille. :p
Heh! :D

Ainoa tapa antaa Canal Digitalille palautetta taittaa olla tuo maksullinen puhelinnumero:

Miten voin ottaa yhteyttä asiakaspalveluun? – Canal Digital

Asiakkaat voivat myös jollakin kaavakkeella laittaa viestiä jos rekisteröityvät tuonne.

Kipakkaa palautetta muutama onnistunut antamaan Facebookin kautta tuosta sm-liigan kuvanlaadusta erityisesti Canal Digitalin suoratoistopalvelun kautta katsottuna:

www.facebook.com/canaldigitalfi/posts/10160755491070012:0