IPTV IPTV palveluntarjoajat

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

Vkeys

Huoltovalikon jäsen
#1
Hieman sekaisin nuo muut iptv-ketjut, joten kokeillaan omaa ketjua näille itse palveluntarjoajille:)

Testattu rokulla nyt pari viikkoa WoWTv Roku Streaming Live IPTV to your Roku Channel | WoWTv.sx Hyvin on toiminut, eikä pätkäisyjä osunut silmiin kertaakaan. Us, Kanada, latino, BBC ym Englanti.

Rokulla myöskin Tv3Q. 服務介紹 Toiminut hyvin, ilman pätkimistä. HD-kanavat ovat varsin hyvää kuvanlaatua. Taiwan, Hong Kong, Japani.

Rokulla tämäkin Haiti En Direct - Watch us at Roku, GoogleTV, Android IPTV, Web & iOS(iPhone/iPad) Ei pätkimistä ja periaatteessa hyvin toiminut mutta kuvanlaatu suoraan wuosikymmenten takaa=hirweä.

MAG 250 boksilla ZeusSatt.TV • Index page Kuvanlaatu erinomainen. Varsinkin Us-kanavat hoodeeta ja siltä se on ruudulla näyttänytkin. Ajoittaista pätkimistä mutta voi olla ihan mahdollisesti minun omasta hitaahkosta nettiyhteydestä kiinni? Ylivertaisin toistaiseksi kuvanlaadun puolesta, Us, Kanada, Englanti jne.

Seuraavaksi testattavana USIPTV Palataan siihen, kunhan kokemusperäistä tietoa ilmaantuu (MAG 250). Näillä myös Juurooppakanavat, jos niitä haluaa kattella UKTVNOW

IPTV MAG 250 - IPTV MAG254 - IPTV EMULADOR MAG | Iks privado amazonas 61 - Server IPTV Latinoamerica Varsin hyvä Us/Latin kanavapaketti.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:

Vkeys

Huoltovalikon jäsen
#3
Saako US/UK kanavissa tekstityksiä (eng.) näkyviin?
En tiedä mutta tutkin aiheen ja palataan myöhemmin...
USIPTV 004.JPG USIPTV 002.JPG USIPTV 001.JPG

Vissiin 90-luvulla satelliitista viimeksi nähtynä Country music television (CMT). Logo vaihtunut näemmä sitten viimekerran ja meikäläisen avatarin :)
Paljon on ulkomaisia tv-kanavia tullut nähtyä vuosikymmenten aikana satelliitista mutta nyt menee jo sanattomaksi näiden uusimpien satojen kanssa. Olisihan se ollutkin liian tavista kattella vain nykin, seattlen tai losin ABC:ta. Heheh nyt ber*ele näkyy teksasin versuskin huhhuh.

Ensivaikutelma USIPTV ihan jees sd-kuvaa=hyvinkin hintansa väärtti. Muutama kanava välissä pimeänä mutta nopealla surffailulla vain muutama. Pitää tutkia aihetta paremmin ajan kanssa.
Jos nuo Amerikan mantereen kanavat ovat tuttuja, eli tuo kanavalistaus linkistä jotain kertoo, niin ymmärtänet fiiliksen=sanoinkuvaamatonta:happy:
Enpä muuten olisi uskonut näkeväni viime kesäisen panaman lomailun aikaisia kanavia enää ikinä, mutta :laugh:
 

Vkeys

Huoltovalikon jäsen
#4
@Satelliittiharrastaja ei ole tekstitystä saatavilla näissä usiptv:n kanavissa. Englannin- sekä espanjankielinen ääniraita varsin suurella osalla kanavista. Kyllä se juuesei taitaa sen verran paljolti latino tänäpäivänä olla, että kummallakin kielellä tarvitaan palvelut. Tässä mag 250 boksissa on toki erillinen tekstitysnappi mitä taas ei rokussa edes ole (kaukosäätimessä). Eli vastauksena myös wowtv:n osalta, että ei olee.

Käyttäytyy muuten aika tavalla samoin tämä toinenkin nyt kokeiltu mag 250 palveluntarjoaja kuin ensimmäinen (zeussat). Nyt illemmalla esiintyy pätkimistä siellä täällä kanavia. Alan tulla siihen johtopäätökseen, että mag on huomattavasti tarkempi/vaativampi nettiyhteydestä kuin roku. Rokun kanavat eivät ole koskaan pätkineet vähääkään. Eli tämä minun 7-9 megan yhteys ei liene aivan riittävä siinä vaiheessa, kun verkkoa käyttää useampi muukin henkilö samasta taloudesta. Täälläkin siis nyt illemmalla 3 nuorta + waimo lisäksi ollut linjoilla ja samassa yhteydessä pätkimistä ollut jonkunverran. Ei se mitään mahdotonta ole mutta häiritsevää toki. Sitä saa tottakai fiksattua boksista buffer sizea säätämällä. Edellämainittua toimintoa ei rokussa taida edes olla.

Toisaalta nämä magin kautta tulevat kanavat ovat pääsääntöisesti "laadukkaampia" kuvan puolesta, riippumatta palveluntarjoajasta (mutua). Meinasin tässä lähipäivinä marssia oman ispini liikkeeseen vaihtamaan 4geehen ja "nopeuttamaan omaa yhteyttä". Sen jälkeen tietty pääsen vasta todentamaan teoriani/mutuni.
Eli suosittelen kyllä tarkistamaan oman nettiliittymän ennen kuin näitä vakavammin harkitsee. Vaikka taitaa olla "luen vaan täällä näitä juttuja"-tasolla huoltovalikkolaisten käytännön mielenkiinto:)
Itse olen kyllä viimeistään nyt täysin myyty näille iptv-jutuille. Käsittämätön tarjonta kanavista. Mikäli @Satelliittiharrastaja kuitenkin vakavissaan miettii, niin tule pyörähtämään täällä kurkkaamassa, jos haluat..?
 

Raitsa

Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
Kirjala
Laitteisto
Sony VPL-HW55ES + Stewart Firehawk 182cm, LibreElec + Intel NUC, 2 * nVidia Shield, LG 55B6V, Vu+ Uno4k & T90+8lnb, 28Tb Thecus N7510 NAS, Denon AVR-X1100W, AMX+ 3*Ipad, 3*KefQ1, 4*KefQ2DS, Elac S12EQ
#5

Vkeys

Huoltovalikon jäsen
#6
... joo nimenomaan tarkoitus on tutustua aiheeseen ihan kunnolla. Nuo 4gee yhteydet on tosiaan ihan toista luokkaa ja tämä iptv-hommeli kasvaa tästä vielä hurjasti ja uskoisin nopeastikin. Esim. feispuukki on tulvillaan erilaisia aiheen dealereitä näköjään, varsinkin Us/latino/Aasia suunnilla. Ja tietty nythän tämä muuttuu rahasammoksi noille espanjassa/kanarialla asustavien brittien palveluntarjoajille, kun sörkkivät 28Eastia spotimmaksi ja spotimmaksi. Ja kyllä tämä itellekin on aika taivaaksi muodostunut, kun on hieman pintaa syvemmälle tullut raapaistuksi. Nyt on kanavia ja tiedämme kumpikin, että satelliiteista niitä on aika läjät tähänkin asti napattu, mutta nyt menee ihan toisiin ulottuvuuksiin:laugh:
 

Vkeys

Huoltovalikon jäsen
#9
Itse ostin Matricom Gbox MX2 android purkin ja tällä hetkellä hieno satelliittilaitteisto pölyttyy käyttämättömänä. Ei yhtään hyvä!
Enpä olisi uskonut, mutta taitaa käydä itselleni aivan samalla tavalla. En suoraansanoen keksi montaakaan syytä miksi katselisin enää satelliittikanavia. Noh, dx-katselullisin perustein c-bandiltä eksoottisempia kanavia ja miksei feedejäkin. Kaikki kanavat mistä aina uneksinut ja kuvitellut saavuttamattomaksi jäävänkin, kun tuo pahuksen tellus waan on pyöreä, näkyy nyt ruudulla iptv:n avulla. Ja kyllä, joudun hieman maksamaan katselumaksuja mutta samalla rahalla mitä *anal dikitaalille on kuukausittain syydetty, saa näkyville monin verroin parempia kanavia ja paljon:joyful:

Mitäs palveluita leskisellä tuon Matricomin kautta/avulla? Guuglasin ja samannäköinen boksi kuin nuo omatkin about. esittele boksi ja hieman tarjontaa, jos viittit, niin saa muut lukijat hieman lisää vaihtoehtoja kenties..?
 

petri_leskinen

Huoltovalikon jäsen
#10
G-Box Midnight MX2 - Matricom
Laitteeni on periaatteessa tuo mutta klooni. En tiedä onko tuossa alkuperäisessä rajoituksia esim. saako siihen asennettua esim. tuota linux käyttistä. Ja tällä hetkellä laite on tosiaan linux boksi ei suinkaan android. Android oli suoraan sanottuna aivan paska.

No juu mitään maksullisia palveluita ei ole. Kaikki on ilmaista. Liitännäiset on se juttu näissä bokseissa mikä tekee tästä sen jonkin. Kaiken a ja o tässä boksissa on XBMC viihdeohjelmisto. Laite on itsessään pieni tietokone joka merkkaa sitä, että myös normaalikoneelle saa asennettua tuon XBMC:n ja kaikki tarvittavat liitännäiset. Kyllähän tällä BBC:t näkyy sun muut. Mutta suoraan sanottuna en juuri edes katso live kanavia sen verran on tarjontaa ns. netflix tyyliin jopa suomenkielisellä tekstityksellä. Tuntuu että perinteinen tv katsominen on kuollut. Pöh. Ikinä en olis voinu kuvitella tätä tilannetta vielä sanotaan 3 vuotta sitten!
 

Vkeys

Huoltovalikon jäsen
#11
Nyt oli ensimmäinen pieni ropleemi näiden maksullisten palveluntarjoajien kanssa. Eilen illalla yllättäen aikamoista pätkimistä ja funtsasin vaan, että verkko temppuilee ja buuttaan MAGin. Pahus sentään, kun vehje nousi ylös, niin eipä noussutkaan, vaan ruudulle ainoastaan teksti "This account has been suspended".
Viikon wanha tilaus, eli usiptv siis kyseessä ja ekaksi tietty funtsasin, että b*rk*l*!

Laitoin meiliä ja eipä siinä illalla mitään vastausta tullut, kuten muutosta tuohon edellämainittuun tekstiin, vaikka buuttasin muutamaan otteeseen. Aamulla tuli sitten wastausta sähköpostiin ja pahoittelut serveriongelmista. Töistä tullessa buutin jälkeen sain systeemin pelittämään mutta valtaosa kanavista, kuten CMT edelleen pimeänä. Kuuden jälkeen sitten palasi kaikki taas ennalleen ja kanavat back.

Enpä tuota hirmu pahana osaa pitää, semmosta sattuu ja pääasia, että reagoivat kuitenkin nopeahkosti ja saivat systeemit kondikseen. Eli reilun viikon käyttökokemuksella ihan ookoo fiilis tähän palveluun. Hoodeeta ei näillä vielä ole mutta kanavalistaus on käsittämätön. Wowtv rokulla on pyörinyt 24/7 kivasti jonkun viikon ja taitaakin nyt viikonloppuna olla itellä aika uudistaa sen tilaus.

Sikäli hyödyllinen tämä MAG-palvelun pikku breikki, että sai hätäpäissään itsensä hieman tutkimaankin vehjettä. Näköjään MAG 250 antaa pyörittää kahta eri palvelua samanaikaisesti. Toki, toki yhtä kerrallaan mutta vaihto palvelusta toiseen on epäilemättä nopea parin napin painallus kakesta.

Ainiin ja on näistä US-kanavista edes yksi konkreettisesti kiinnostunut huoltikxen jäsenkin löytynyt, eli boksia on tilattu ja palveluntarjoajan kuumeinen valinta käynnissä. Ihan jees, että ei ihan turhaan näitä juttuja tule runoiltua:)
 

Vkeys

Huoltovalikon jäsen
#12
...jatkoa edelliseen, vaikka todennäköisesti hölisen vain itsekseni?!? Kuten eilen todettua, niin vajaan vuorokauden breikki korjaantui ja kanavat tulivat back. Tänään aamulla kuitenkin hiffasin, että noin puolet on taas näkymättömissä. Sama homma edelleen, ja ikäväksi pimeiden joukossa kummatkin Countrykanavat sekä monta muuta JuuEs-kanavaa mielenkiintoisemmasta päästä.

Tod.näk / mahdollisesti liittyy siihen heidän alkuperäiseen toissailtaiseen serverirobleemaan. Eräällä karibian saarella näyttää servu olevan, ja ehkä sikäläinen verkkoinfra ei ihan pohjoiseurooppalaista tasoa ole. Eli ehkäpä ja toivottavasti kanavat sieltä kokonaisuudessaan takaisin pulpahtavat, mutta eihän tätä nyt kuitenkaan voi tosiasiasiassa olla varoittamatta, jos jostain syystä joku "hiljaisista" on tilaustaan miettimässä.
Kanavalista kaikkinensa mahtava ja toivotaan, että systeeminsä kuntoon saavat. Tottapuhuen ei se maailma kaatuisi, jos ei kondikseen tulisikaan, mitä en kuitenkaan usko. Vuosikymmenten, eikös voida jo tässä muodossa ilmaista CMT:n kohdalla, jälkeen ruudulle saaatu CMT ja teksasin ABC:t ym. panaman kanavat kyllä kuittaavat kuukausiveloituksen jo nyt:)

Katsotaan tuleeko mailiin replyä..?

Usiptv siis kyseessä.
 

Vkeys

Huoltovalikon jäsen
#14
Heheh @Satelliittiharrastaja :) Emmä sinua @cad60, @mphumax ja paria muuta tuttua meinannutkaan. Kyllähän te tihrustatte, vaikka skrivaisin belgialaisista kirjauutuuksista tsögömaan satiptv-ympäristössä ja vice versa:p Me voimme näitä jutustella privammassakin ympäristössä. Lähinnä noita 4850 muuta reggautunutta meinaan.
Enkä sitä meinaa, että omista jutuistani tarttisi mitään mieltä olla ylipäätänsä, mutta lukijoita näyttää olevan, ja välillä ihmettelee miksi lukea juttuja mitkä ei kiinnosta? En minäkään yleensä edes vilkaise noita E2-osion juttuja, kun eivät vaan erityisemmin nappaa aiheina.

Joo onhan noita muitakin palveluntarjoajia ja rokulla eri satsi tälläkin hetkellä. On vaan pahus sentään edelleen hehkutettava kanavalistaus näillä. Ja eiköhän nuo kondikseen tule mutta aikamoinen tsägä kyllä, että monta ensin testattua wörkkivät oikein kivasti ja passiivisesti kuitenkin jatkoin "sen oikean" palvelun etsimistä ja heheh sen löydyttyä toimii viikon ja heihei CMT:roflmao:
 
Kiitokset: cad60

Vkeys

Huoltovalikon jäsen
#15
Jaa nyt tulikin nopeata replyä, kun valjastin koko 70-luvun lopun peruskouluenglanninsanastoni kehiin:laugh:

Massiiviset pahoittelut ja sitten "
Unfortunately, we have had an ECM attack on our Server which has affected USA and AMX channels. We are working ad fast as we can to resolve the issue" ja sitten taas massiiviset pahoittelut; hyväksytään ja näkyyhän Panaman kanavat edelleen.
Panama 003.JPG
 

tinppaviiva

Huoltovalikon jäsen
#16
Kiitoksia tosiaan @Vkeys että jaksat näitä kirjotella, kyllä näitä luetaan :)

IPTV-palveluita olisi kyllä itsekin mielenkiintoista kokeilla, mutta varsinkin kun sarjat ja elokuvat tulee hankittua jo eri kanavia pitkin en ole vielä keksinyt mikä se jokin olisi ...
 
Kiitokset: akema

Vkeys

Huoltovalikon jäsen
#17
^Juu tattista vaan oulun vahvistukselle. Heheh on vaan hieman säälittävän näköisiä viestiketjut ylipäätänsä, missä osallistujia suunnilleen yksi:) Siitähän tämä anonyymihkö nettijustustelu on hankalaa, että se oma jutun aihe voidaan ymmärtää monella tavalla muiden toimesta. Enkä sinänsä mikään iptv:n puolestapuhuja pyrikään olemaan (heheh @Raitsa, olisitko uskonut, että meikäläinen koskaan vouhottaa jostain verkkoviestinnästä tms. nörttijutusta, satelliittien sijaan?)

Täytyy sanoa @tinppaviiva , että enpä minäkään osaa edes sanoa, mikä "se jokin" näissä olisi? Tai osaan toisaalta, mutta vain omalta kohdaltani. Kyllähän se nuo Usa/Latin-kanavat kokonaisuudessaan ovat. Tässä usiptv:ssäkin on älytön määrä eri HBO:n ja muita leffakanavia, mutta emmä niitä katsele ollenkaan. Urheilukanavia on myös todella runsaasti mutta pakko sanoa, että aikalailla siinä ja siinä on, että vaivautuuko niiltä varsinaisesti mitään yksittäisiä ohjelmia katsomaan. Nimenomaan tässä tapauksessa, kun tämän palveluntarjoajan kanavat ovat sd-versuksia. Viime vuosina kuitenkin tottunut hyvin runsaaseen hd-urheilun tarjontaan satelliiteista ja kyllä sitä silmätkin parempaan kuvaan ovat tottuneet.

Niin ja edellisiin viesteihin liittyen operaattorin ongelmatkin ratkesivat jo eilen illalla ja kanavat varsin kokonaisuudessaan back. Mutta itse tämän palvelun kanavista, niin kyllä tietty urheilun osalta aika kivoja periaatteessa nuo erilaiset NBC, CBS sportit esimerkiksi. Satelliittiharrastajalle nuo ESPN:t sun muut FOX sportit ovat enemmän ja vähemmän tuttuja entuudestaan. Monta muutakin sporttikanavaa tietty mukana ja sitten ihan hauskoja yksittäisiä, kuten Sportsman Tv. Amerikkalaiselle "sporttimiesten" kanava toki tarkoittaa ase- ja metsästysaiheista juttua. Samaa aihetta edustavat myös Pursuit Tv, Outdoor ch. sekä osin World fish Tv. Ovathan nuo erikoisia meikäläisittäin jo yksinomaan mainosten johdosta. Eipä ole tainnut maikkarilta osua silmiin pumppuhaulikoiden alennusmyyntimainoksia. jenkkifutikselta tai baseballilta ei luonnollisesti myöskään voi välttyä JA usean kanavan toimesta.

Satoihin kanaviin mahtuu kyllä kaikenlaista muutakin mutta ehkäpä se juttu onkin kokonaisuudessan se, että nämä kanavat ovat olleet täysin tavoittamattomissa sat-harrastajalle suomessa. Ja näinollen iloa repii jo pelkästään kanavasurffailusta ja uskoisin sen ilon kestävän vielä pitkään.
Niin ja on tälläkin toimijalla yli tuhannen leffan VOD-kirjasto ja tietenkin kanavien joukossa ainakin riittävästi xxx-kanavia h*m*p*rn*sta brazzersiin.
 

jova

Huoltovalikon jäsen
#18
Oulusta lisää terveisiä, että jatka ihmeessä valitsemallasi linjalla @Vkeys ja respektit jutuistasi.
Hiukan olen tutustunut IPTV-maailmaan VU+Duo2:n avulla hikisen 8 megan lankaliittymän kautta.
4G:tä ei ole vielä sinkkuakaan tarjolla täällä pohjoispuolella Oulujokea..
Olen ymmärtänyt, että tähän tarkoitukseen on parempiakin laitteita olemassa, joten ehkä
hurahdan tähän niiden myötä..
 
Kiitokset: Vkeys

Vkeys

Huoltovalikon jäsen
#19
:joyful: No hywä, että oulun tienoilta löytynyt aiheesta kiinnostuneita jäseniä ja mikä oleellisinta, keskustelufoorumilla keskustelevia:rolleyes:

Kyllä tuo 8 megaa muuten aikalailla riittävä yhteys on. Meinaan, nyt 4Geellä, ei nämä sen paremmin tai huonommin näy kuin aikaisemminkaan. Eli sikäli uskon poissulkeneeni tämän asian. Sitä kuutta megaa näyttää monet palveluntarjoajat suosittelevan (osa jopa 3 megaa).

Kävikö tämän usiptv:n kohdalla vaan tsägä, kun ekan viikon kaikki kanavat wörkkivät kivasti. Kyllä ne nyttemminkin toimivat mutta eiiii nämä 576 Us/latin kanavaa todellakaan pätkimättä 24/7 toimi. Eikä se mun nettiyhteydestä voi kiinni olla, jos yksi toimii ja seuraava kanava sitten pätkii tai ei näy ollenkaan. Kokonaisuudessaan pidän tätä edelleen hintansa arvoisena, koska valikoima ON hillitön.

WOWTv rokulla sensijaan wörkkii kuin se kuuluisa junan vessa. Suppeampi kanavavalikoima (heheh ihan mittava sekin mutta nälkähän kasvaa näissä syödessä). Otin sille juuri uuden pidemmän 3kk subin. Osan kuvanlaatu aikalailla E2 iptv-tasoa mutta kyllä osa biibiiciit jne. tulee ihan hyvällä laadulla.

Sattumalta muuten juuri tänään otin kokeeksi feispuukin kautta yhteyttä erääseen latinopalveluun ja tilaan sen, jos/kun paypalin hyväksyy maksunvälittäjäksi. Testaanpa kuukauden nyt ainakin pelkkiä eteläamerikkalaisiakin yhtenä mag250-pakettina. Ja itseasiassa pääsen testaamaan wörkkiikö 2 eri palvelua samanaikaisesti magilla. Ei, enkä ole lotossa voittanut, tai muutenkaan varakas mutta parinkybän tienoilla nämä pääosin kuukaudessa. Lopetin loppukesästä 1W canalin ja kattokaa mitä se maksaa per kk täydellä paketilla, mukaanlukien neloset. Näitä ip-kanavapaketteja saa kivasti sen kolme erilaista samaan rahaan ja kyllä oma mielipide on ehdottomasti, että pesevät canal digitaalin mennentullen nämä kanavat.

Tuo feisbuukki on muuten ihan hyvä mesta bongailla noita iptv-palveluntarjoajia, niin idästä kuin lännestäkin. Erilaisilla iptv-johdannaisilla sieltä löytyy, jos jonkinlaista manoliittoa kanavineen:)

Niin ja @jova lle, että mikäli viimeisen lauseesi oikein ymmärsin, niin nimenomaan satboxin kanssa yhdessä ovat hyvä ja toimiva pari nämä ROKU tai MAG-250 pikkuboxit. Hinnat satasen kieppeillä, joten ei mahdoton viikkorahan pyyntö waimolta/mieheltä harrastukseen. Ja outoa olisi todellakin, jos nämä palvelut eivät vaan kasvaisi voimakkaasti ja tasaisemman laadun omaaviksi. Niin ja muuten tuota MAG-254 boksia eivät kaikki näytä hyväksyvän jostain syystä. En ole spekseihin edes tutustunut mutta joku hankaloittava asia siinä on versus 250.
 
Kiitokset: akema ja jova

Vkeys

Huoltovalikon jäsen
#20
Magdtv Raptoriptv tarjoaa magille Us ja latinokanavia. Ei kannata vaivautua, jos nimenomaan läntisen pallonpuoliskon kanavat kiinnostavat. Antaa kyllä poikkeuksellisesti testata palvelua ilmaiseksi.
Valtaosin näkyvät kanavat venäläisiä, beinsportteja arabiaksi ja muuta höpönlöpöä. Aztecan kanavat pahuksen hyvällä laadulla liki ainoita läntisiä.

Kysyin etukäteen, että olen kiinnostunut hänen mainostamistaan eteläamerikkalaisista+US kanavista. Testattuani kysäisin uudestaan, että miksi kanavat 121-267 näyttävät ainoastaan "file missing"? Ne vielä hd-versuksia kaikki. Vastauksena tuli, että ne näkyvät vain meksikossa. Heheh mitä ihmettä kaveri tarjoaa ympäri maailmaa katsottavaksi tuollaista shittiä, missä muualla näkyy ainoastaan venäjänkielistä sd-eurosporttia ym? No, tulihan kokeiltua...
 

Vkeys

Huoltovalikon jäsen
#21
Täytyy vetää sanojaan hieman taisin tuosta edellisestä. Tänään oma demotesti vikaa päivää toiminnassa ja kanavasurffailin lista läpi. Edelleen ne about puolitoistasataa Us HD-kanavaa "vain mehikaaneille" mutta sinne on ilmestynyt lisää muuallakin näkyviä kanavia. Hemmetti kyllä en ole yhtä hyvällä kuvanlaadulla vielä iptv-palvelua nähnyt tähän verrattuna. Muutama normi äsdee mutta lukuisia latinoja käsittämättömän hyvällä laadulla. Kaikki Fox sportit ja espn:n kanavat taitavat olla moninkertaisina versuksina brasseista meksikoon välillä.

Feispuukista huomasin, että avaavat juuri kanavat myös rokulle lähipäivinä. Ehkä mä vielä saatan enemmänkin tätä testata. Näkyvillä meinaan (ainakin mag250) esim. 40.5W ja 43W juuri ne kaikki kanavat mistä lautasen kanssa olen c-bandiltä märkiä unia nähnyt. Tarttee nyt vielä funtsia...
27.11.14 003.JPG
 

Vkeys

Huoltovalikon jäsen
#22
USTVnow - Watch Live American TV Shows Online tarjoaa nuo perusUs-kanavat ABC, NBC, FOX jne. nyt rokulle 45 päivää ilmaiseksi. Kuvanlaatu oikeastaan pahuksen hyvä. Käsittäisin niin, että nämä ilmaisjutut ovat kuitenkin low resolution ja pikku maksulla tulevat vielä paremmin. Tähän aikaa päivästä paha sanoa minkä alueen versukset ovat, mutta willi weikkaus Ny. Aamuteeveistä on helppo identifioida kaupunki (meidän iltapäivä).

Sen verran tätä regatessa täytyy moraalia venyttää, että "olethan sinäkin Us citizen", vaikka ulkomailla asutkin. Hehee meikäläinen ainakin on:laugh:
 

Vkeys

Huoltovalikon jäsen
#23
...Pennsylvaniaan sijoittuvat nämä ja pääosin Harrisburgiin. CBS on CBS21, FOX on WPMT, MyTv on WHVL jne. Ketjuohjelmathan näillä on kaikilla samat mutta esim. aamuteevee antaa paikallista säväystä mukaan.
 
Kiitokset: cad60

Vkeys

Huoltovalikon jäsen
#24
Hauskoja kyllä nämä tämän aihealueen "palveluntarjoajat". Ensimmäisessä viestissäni viimeisenä mainittu usiptv (ei pidä sekoittaa tuohon parin edellisen viestini ustvnow!) on kadonnut:laugh: Sisarpalvelun uktvnow saitti edelleen wörkkii. Täytyy koettaa sähköpostitse tiedustella mahdollista uutta saitin osoitetta.

He pari viikkoa sitten tuolla saitillaan kertoivat lisäävänsä piakkoin myös rokulle. Samassa yhteydessä tuli ilmoitus, että USA palvelun kanavat (Dish Usa) siirretään yksi kerrallaan uudelle palvelimelle ja laatu parantuu. Nyt ovat suurelta osalta olleet pimeänä noin viikon.
AMX:n kanavat sekä RMX:n näkyvät ehkä 50 prosenttisesti. Kaikissa kolmessa paketissahan on paljolti samojakin kanavia, joten kyllä jenkkiä ja latinoa edelleen pukkaa, vaan countrykanavat pimeänä valitettavasti.

Kanaviahan tällä usiptv:llä on nyt listalla 588 ja näkyviä ehkä parisataa (max). Sinänsä hauskaa, että kanavia kuitenkin näkyy, vaikka nettisaittikin haihtui:rolleyes:
Noh, ehkä tämä ainoastaan alkuvaiheen hapuilua, who knows? Kolmen kuukauden tilaus itellä ja edes selittämättä, niin mikäli tämä systeemi haihtuu/kuivuu kokonaan, niin edelleen tyytyväinen sijoitettuun rahaan nähden. Niin monta most wanted-kanavaa nähty ja kattellaan sitten, miten jatkossa. Jos jollekin tulee eteen nettisurffailussa tämä usiptv niin vihjaa uusi osoite tai muuta tietoa missä menevät?

Nyt, kun mag 250 itse boksin viimeisimmän softan pieleen menneen versuksen korjaus tuli tänään ja näyttävät pätkimättä nämä tulevan täältä usiptv:ltä.

Löysin muuten yhden uudenkin jenkkipalvelun Bring Me TV Turhan suolainen hinta kuitenkin tuo 100$ /kk. Varsinkin, kun riskinsä näissä, kuten nähdään usiptv:n kohdalta.

WOWTv sekä USTVnow sensijaan toimineet loistavasti koko tähänastisen ajan.

Edit: nyt vasta kunnolla katsoin tuota uusimman palvelun linkkiä ja nehän on berhana juuroja, joten hinta pöyristyttävä!
 
Kiitokset: fugue

fugue

Huoltovalikon jäsen
#25
Kiitoksia Vkeys näistä mielenkiintoisista ja yksityiskohtaisista iptv raporteista. Näitä on mukava lukea ja seurata, aina kun "työkiireiltä" ehtii. Varmaan moni muukin on hurahtanut iptv maailmaan ja saanut hyviä vinkkejä, vaikka ei välttämättä kommentoikaan.