Sivustoa
sponsoroi SatShop.fi

IPTV IPTV palveluntarjoajat

Viestiketju osiossa 'IPTV' , aloittajana Vkeys, 04.11.2014.

 1. Vkeys

  Vkeys Huoltovalikon jäsen

  Hieman sekaisin nuo muut iptv-ketjut, joten kokeillaan omaa ketjua näille itse palveluntarjoajille:)

  Testattu rokulla nyt pari viikkoa WoWTv Roku Streaming Live IPTV to your Roku Channel | WoWTv.sx Hyvin on toiminut, eikä pätkäisyjä osunut silmiin kertaakaan. Us, Kanada, latino, BBC ym Englanti.

  Rokulla myöskin Tv3Q. 服務介紹 Toiminut hyvin, ilman pätkimistä. HD-kanavat ovat varsin hyvää kuvanlaatua. Taiwan, Hong Kong, Japani.

  Rokulla tämäkin Haiti En Direct - Watch us at Roku, GoogleTV, Android IPTV, Web & iOS(iPhone/iPad) Ei pätkimistä ja periaatteessa hyvin toiminut mutta kuvanlaatu suoraan wuosikymmenten takaa=hirweä.

  MAG 250 boksilla ZeusSatt.TV • Index page Kuvanlaatu erinomainen. Varsinkin Us-kanavat hoodeeta ja siltä se on ruudulla näyttänytkin. Ajoittaista pätkimistä mutta voi olla ihan mahdollisesti minun omasta hitaahkosta nettiyhteydestä kiinni? Ylivertaisin toistaiseksi kuvanlaadun puolesta, Us, Kanada, Englanti jne.

  Seuraavaksi testattavana USIPTV Palataan siihen, kunhan kokemusperäistä tietoa ilmaantuu (MAG 250). Näillä myös Juurooppakanavat, jos niitä haluaa kattella UKTVNOW

  IPTV MAG 250 - IPTV MAG254 - IPTV EMULADOR MAG | Iks privado amazonas 61 - Server IPTV Latinoamerica Varsin hyvä Us/Latin kanavapaketti.
   
  Viimeksi muokattu valvojan toimesta: 14.02.2015
  maraarni, Artsi-, Satelliittiharrastaja ja 4 muuta jäsentä kiittää tästä.
 2. Ilman rekisteröitymistä näet vain viestiketjun ensimmäisen viestin.

Jaa tämä sivu